Fiat, ödüllere doymuyor

Fiat, ödüllere doymuyor

Tüm dünyada öncü ve ilgi odağı olmayı başaran pazarlama iletişimi uygulamaları ile dikkat çeken Fiat, Türkiye’de de öncü uygulamalara imza atarak...

Tüm dünyada öncü ve ilgi odağı olmayı başaran pazarlama iletişimi uygulamaları ile dikkat çeken Fiat, Türkiye’de de öncü uygulamalara imza atarak fark yaratmaya devam ediyor.  Kullanıcılarına dijital 2011 takvimi projesi ile www.fiat2011takvimi.com adresi üzerinden eğlenceli ve benzersiz bir deneyim yaşatan Fiat Türkiye, 9. Altın Örümcek Ödül Gecesi’nde “Video Web Siteleri” kategorisinde birinciliğe lâyık görüldü.

Dijital formatta 2011 takvimi projesi ile Fiat Türkiye, www.fiat2011takvimi.com adresli web sitesi üzerinden eğlenceli olduğu kadar benzersiz bir deneyim yaşatarak farkını ortaya koydu.

Fiat’ın dijital 2011 takvimi kapsamında www.fiat2011takvimi.com sitesini ziyaret eden kullanıcılar, Fiat Punto Evo ve Fiat 500, 500C ve Fiat Bravo gibi farklı Fiat modellerinin yanında kendileri için poz veren güzel mankenleri fotoğraflayarak, kişisel 2011 takvimlerini oluşturabiliyorlar. Kullanıcılar, çektikleri fotoğraflar içinden en beğendikleri pozu bir takvim yaprağına yerleştirme imkanına sahip.

12 ayı tamamlayıp 2011 takvimini oluşturan yaklaşık 4000 kullanıcıya, oluşturdukları kişisel takvimleri ücretsiz olarak gönderildi. İsteyen kullanıcılar kendilerinin oluşturduğu takvim yerine  fotoğrafları önceden seçilerek hazırlanmış dijital Fiat 2011 takvimini de seçebilme imkanına sahip oldukları gibi tercihlerini bu yönde kullanan 1000 Fiat severe de önceden hazırlanmış takvimler yine ücretsiz olarak armağan edildi.

Kullanıcılar, çekim sırasında istedikleri fotoğrafları bilgisayarlarına duvar kağıdı olarak indirebildikleri gibi, facebook ve twitter’dan arkadaşlarıyla paylaşıp, e-posta olarak gönderebiliyorlar. 




LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.