Fiat Egea Ailesi’nde Otomatik Vites Hediye

Fiat Egea Ailesi’nde Otomatik Vites Hediye

Fiat, Şubat ayında düzenlediği otomatik vites kampanyası ile dikkat çekiyor. Kampanyada dizel otomatik vites Egealar manuel vites fiyatına sunulurken, benzinli otomatik modellerde ise hurda teşviği ile birlikte 21bin TL’ye varan indirim fırsatı sunuluyor.

Son 3 yılın en çok tercih edilen otomobil unvanını taşıyan Fiat Egea, ezberleri bozmaya devam ediyor. Fiat’ın Şubat ayı boyunca geçerli olacak otomatik vites konforunu herkes için ulaşılır kılma iddasındaki kampanyasında 2018 ve 2019 model dizel otomatik Egea Sedan, Hatchback ve Station Wagon modelleri manuel vites fiyatına satın alınabiliyor.  Ailenin benzinli otomatik modellerinde ise hurda teşviği ile birlikte 21bin TL’ye varan indirim fırsatı sunuluyor. Şubat süresince, Fiat Egea Ailesi 62 bin TL’den başlayan fiyatlarla yeni sahiplerini bekliyor.

Fiat’ın teknolojiyi tasarıma yansıtan Egea Mirror Serisi, Şubat ayı boyunca 78 bin TL’den başlayan fiyatlarla sahiplerini beklerlen; Fiat 500L ve 500X modelleri 100 bin TL’ye 12 ay vadeli faizsiz kredi seçeneği ile tercih edilebiliyor.

fiat-egea-sedan-001.jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.