Fevzi Gandur Logistics, Bursa'yı sevdi

Fevzi Gandur Logistics, Bursa'yı sevdi

Fevzi Gandur'un Satıştan Sorumlu Genel Müdürü Cengiz Işıkara, Bursa’nın Türkiye’nin en fazla ihracat gerçekleştiren iki ilinden biri olduğunu söyleyerek bölgedeki üreticilere katkı sağlamaya devam edeceklerini açıkladı.

Lojistik sektörünün köklü markalarından Fevzi Gandur Logistics, sanayi ve ihracat kenti Bursa’daki ihracatçılara verdiği desteği artırıyor. Bölgedeki üreticilere rekabetçi çözümler sunan şirket, ihracatçıların pandemi öncesindeki günlere dönmesi adına Bursa operasyonlarına yoğunlaştı.

Bursa’nın Türkiye’nin en fazla ihracat gerçekleştiren iki ilinden biri olduğunu söyleyen Fevzi Gandur Logistics’in Satıştan Sorumlu Genel Müdürü Cengiz Işıkara, koronavirüs nedeniyle düşüşe geçen ihracatın yeniden eski günlere dönmesinde şehrin büyük katkısı olacağını dile getirdi.

 “Üreticilere Katkıda Bulunuyoruz”

Yılın ilk yarısında Bursa’dan 5 milyar 509 milyon 969 bin dolarlık ihracat gerçekleştiğine dikkat çeken Işıkara, “Bu şehirden dünyanın her noktasına ihracat yapılıyor, biz de taşıyoruz. Özellikle Avrupa’da İsviçre, Polonya, Çekya, Slovakya ve Macaristan gibi ülkelere filomuzdaki özmal araçlarımızla düzenli seferler gerçekleştiriyoruz. Taşımalarımızla üreticilere katkı yaparak Bursa ihracatının koronavirüs öncesindeki rakamlara ulaşmasını hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bursa ve İnsan Odaklı Yatırımlar Devam Edecek

Türkiye’nin En İyi İşverenleri arasında olduklarını hatırlatan Işıkara, Bursa’daki insan kaynağına ve teknolojiye sürekli yatırım yaptıklarını ve bunun süreceğini ifade etti.

Işıkara sözlerine şöyle devam etti: “İnsan odaklı yatırımlarımız müşteri memnuniyetini beraberinde getiriyor. Hızlı reaksiyonlar alabilmemiz kaliteli işler yapmamızı sağlıyor. Nitelikli hizmet de ihracatçıya olumlu yansıyor, güçleniyor.”

Otomotiv ve Tekstilde Zaman Tasarrufu

Üretimin tekrar pandemi öncesindeki noktaya doğru ilerlediğini belirten Işıkara, “Bursa’da özellikle otomotiv ve tekstil gibi zamanın önemli olduğu sektörler faaliyet gösteriyor. Üretimde çarkların yeniden dönmeye başlamasıyla birlikte bölgedeki üreticilerin planlamalarına uygun taşıma operasyonları gerçekleştirmeye başladık. Otomotivde yedek parça, tekstilde ise askılı ve kutulu ürünlerin taşınmasında zaman tasarrufu sağlıyoruz.” diye konuştu.

Hava kargo taşımalarına olan talebin pandemi süreci boyunca sürekli artış gösterdiğini söyleyen Işıkara, özellikle Bursa çıkışlı acil teslim edilmesi gereken yüklerde İstanbul Havalimanı’nda bulunan depoları sayesinde ciddi bir avantaj sağladıklarını açıkladı. “Özellikle mikro ihracat yapan şirketler için ekspres hizmetler büyük önem taşıyor. İstanbul Havalimanı’ndaki depomuzda ürünleri uçuş saatine kadar muhafaza ettiğimiz gibi e-ihracat yapan şirketlerin stok yönetimlerini, gönderi organizasyonları tek bir noktadan yönetebiliyoruz.” dedi.

Işıkara, ihracatçılara kolaylık sağlayacak tüm taşıma çözümleriyle Bursa’nın yanında olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.