“Farklı yükleri, Tırsan güvencesiyle Avrupa’dan Asya’ya taşıyoruz”

“Farklı yükleri, Tırsan güvencesiyle Avrupa’dan Asya’ya taşıyoruz”

Tırsan, Cevat Logistics’in 70 adetlik yatırımının ilk kısmını teslim etti. Uluslararası taşımacılığın güçlü oyuncularından Cevat Lojistics, hem yurt içi hem yurt dışında depolama faaliyetleriyle de müşterilerine güvenli ve tam hizmet sağlıyor.

Uluslararası taşımacılıkta öncü firmalardan Cevat Logistics, 70 adetlik Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus yatırımının ilk 20 adedini teslim aldı.

Tırsan, Adapazarı fabrikasında teslimatlara devam ediyor. Tırsan’ın gerçekleştirdiği teslimat törenine; Cevat Logistics Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Niyazi İlhan ve Ankara Şube Müdürü Seyhan Uğur Gürbüz, Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç ve Tırsan Satış Temsilcisi Akgün Nuhoğlu katılım gösterdi.

“Avrupa’nın En Uç Noktasından Hazar Denizi’ne Kadar Taşıma Hizmeti Veriyoruz”

Dr Niyazi İlhan, Yönetim Kurulu Başkanları Cevat İlhan önderliğinde kaydettikleri istikrarlı büyüme ile Karadeniz’in en güçlü uluslararası karayolu taşıma filolarından birine sahip olduklarını vurgulayarak yaptığı açıklamada: “Avrupa ve Asya arasında gerçekleştirilen karayolu taşımalarında öncü firmalardan biri olarak, çok geniş bir coğrafyada operasyonlarımız sürüyor. Avrupa kıtasının en uç noktasından Asya’da Hazar Denizi’ne kadar taşıma hizmeti veriyoruz. Şirket bünyesi ve mevcut tedarikçilerimiz aracılığı ile depolama hizmetleri olarak yurt içinde başta Trabzon, Samsun, Kayseri, Bursa, Ankara, Kocaeli, İstanbul olmak üzere tüm Türkiye’de taşımacılık yapıyoruz. Yurt dışında ise başta Almanya, Hollanda, Belçika, Fransa, Avusturya, İtalya, Macaristan, Romanya, Azerbaycan, Gürcistan olmak üzere tüm Asya ve Avrupa’yı kapsayan 55.000 m² depolama alanımız ile müşterilerimize lojistik hizmetleri sunmaktayız. Firma olarak, uzun yolculuklarda bizim için güven her şeyden önemli. Gerçekleştirdiğimiz uluslararası karayolu taşımacılık operasyonlarında Tırsan’ı tercih etmemizin başlıca nedenleri; birçok farklı yük taşımacılığını sağlam araçları ile güvenli bir şekilde gerçekleştirebilmemizdir. Tırsan araçlarının sahip olduğu çatı kaldırma özelliği sayesinde gabari kısıtlaması olan yurt dışındaki ülkelerde standartlara uygun şekilde taşımacılık yapabiliyor, ayrıca yükleme ve boşaltma operasyonlarımızı da kolaylıkla gerçekleştirebiliyoruz. Böylece zamanda tasarruf ediyor, büyük avantaj elde ediyoruz. Tırsan’ın firmamıza sağladığı kaliteli ve hızlı satış sonrası hizmetlerden de çok memnunuz. Ayrıca araçların (KTL) kaplamalı oluşu sayesinde ürünlerimizi 10 yıl pas yürümezlik garantisi altına da alıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus Özellikleri

Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus, standardında bulunan patentli K-Fix sistemi sayesinde, yüklerin en güvenli şekilde taşınmasını sağlıyor. Televre üzerindeki her biri 2,5 ton kapasiteli toplam 236 adet yük bağlama noktası sayesinde, 500’den fazla yükleme kombinasyonu sunan Tenteli Perdeli Maxima Plus’ın üst yapısı ve perdeleri Code XL sertifikasına sahiptir.

Araç, sahip olduğu seviyeli çatı kaldırma sistemi sayesinde; 2.800, 2.850, 2.900, 2950 ve 3000 mm iç net opsiyonları ile maksimum yükleme imkânı sunuyor ve yükleme esnasında 500 mm ekstra çatı kaldırma özelliği ile operasyonel hız ve verimlilik avantajı sağlıyor. Ayrıca, 7,200 kg forklift aks yüküne dayanımlı taban özelliği ile Tenteli Perdeli Maxima Plus, şasi ve çelik aksamlarının çinko tri-elektron metoduna göre kataforez (KTL) kaplamalı oluşu sayesinde ürünleri 10 yıl pas yürümezlik garantisi altına alıyor.

Tırsan Tenteli Perdeli Maksima Plus geniş opsiyon paletinde, müşterilerinin farklı tip yük taşımalarını güvenli ve yürürlükteki normlara uygun yapabilmesini sağlayan, İçecek Taşımacılığı, DC 9.5 ve lastik taşıma sertifika opsiyonlarını sunmaktadır.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.