Fabrika yönetimi nakliyede hinlik yapınca!

Fabrika yönetimi nakliyede hinlik yapınca!

Hendek İlçesi'nde peçete üretimi yapan fabrika, fiyat kırarak Nüshetiye Kooperatifi ile olan anlaşmasını bozdu. Yapılan anlaşmanın bozulması üzerine fabrika önünde eylem yapan üyeler, fabrikaya rakip kooperatifin kamyon ve tırlarını sokmama kararı aldı.

Hendek sınırları içinde faaliyet gösteren iki nakliyat kooperatifi arasında yük taşıma kavgası yaşanıyor.

Peçete üretimi yapan bir fabrikanın nakliyat işini alan Nüshetiye Kooperatifinin işini Hendek sınırları içinde faaliyet gösteren aynı iş kolunda bir başka kooperatif, fiyat indirimi yaparak aldı.

 hendekgerçekhaber.com'da yayınlanan habere göre ilçede peçete üretimi yapan fabrika, fiyat kırma sonunda Nüshetiye Kooperatifi ile olan anlaşmasını bozdu. Yapılan anlaşmanın bozulması üzerine fabrika önünde eylem yapan Nüshetiye Kooperatifi Üyeleri fabrikaya, rakip kooperatifin kamyon ve tırlarını sokmama kararı aldı. Fabrika önünde olayların büyümesi üzerine bölgeye polis ve jandarma ekipleri yönlendirildi. Rakip kooperatife ait araçlar polis ve jandarma eşliğinde araçlarını fabrikaya yük için sokabildiler.

Aynı işi yapan iki kooperatif arasında olayların fazla büyümemesi için belediye başkanı Turgut Babaoğlu'nun devreye girdiğini söyleyen kooperatif üyeleri, fabrikayla yük anlaşması yaptık ve çalışmaya başladık. Daha sonra araya girerek, fiyat kırarak bizim işimizi bozdular. Herkes evine ekmek götürme mücadelesi veriyor. Bu sorunun bir an çözülmesini ve kötü olaylar yaşanmamasını istiyoruz, diye konuştu.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.