Evden eve taşımacılıkta nelere dikkat edilmeli?

Evden eve taşımacılıkta nelere dikkat edilmeli?

Evden eve taşımacılık hizmetlerinin sorunsuz şekilde gerçekleşmesi için doğru koordine olmak son derece büyük öneme sahiptir. Uzman ekiplerin de yer aldığı elemanların iş birliğinde olması, gerekli eğitimleri almış olması da öne çıkan faktörlerdendir.

Evden eve nakliyat firması elemanlarının iş birliği içinde olması son derece önem taşımaktadır. Eşyaların tam değerini belirlemek, taşıma işlemlerinde kaç kişinin görev alacağını belirlemek, eşyalarınızın paketlenmesini belirlemek için ekspertiz bulundurmak gerekmektedir. Eşyaların sigorta değerleri de değer belirleyen ekspertizler tarafından belirlenir.

İşin sırrı ambalajda

Evden eve taşımacılık işlemlerinde doğru şekilde paketleme yapmak, eşyaların zarar görmemesi için ambalajlama yapmak da son derece önem taşımaktadır. Paketleme de koliye yerleştirilecek eşyalar istendiği takdirde bayan elemanlarca da toplanabilir. Bayan elemanlar özel eşyaları, giysileri de paketleyebilmektedir. Ekiplerin eşyaların zarar görmemesi için profesyonel ambalajlama yapması gereklidir. Ambalaj malzemelerinin ise eşyaların türüne göre seçilmesi zarar görmesini önler. Eşyaların hasarsız taşınmasını sağlamak için paketlemenin sağlıklı şekilde yapılması gerekmektedir.

Profesyonel ambalajlama işlemleri

Montaj ve demonte işlemlerinin yapılması ise işin ehli olan, diplomalı, profesyonel ustalar tarafından yapılmalıdır. Kullanılan ambalaj malzemeler ise eşyaların türüne göre değişmektedir. Baza yatak yorganlar, bardak tabak koliler, beyaz eşyalar ve tüm mobilyalar için elyaf malzemeden köpükler tercih edilebilir. Nakliye işlemleri güvenilir şekilde gerçekleşmek zorundadır. Kırılabilecek eşyalar için battaniye kullanılabilir. Mobilyalar için özel battaniyeler de kullanılmaktadır. Taşınma gününden önce büro ve ev eşyaları ise anlaşmalı sigorta şirketleri tarafından sigortalanmalıdır.

Eşyaların zarar görmemesi için yapılacaklar

Sigorta süresince tüm eşyalar yeni adresine kadar güvenle taşınmaktadır. Düzenleme işlemlerinde ise tecrübeli elemanlar görev almalıdır. Montaj işlemleri işin ehli elemanlar tarafından yapılmalıdır. Eşyaların doğru şekilde paketlenmesi işlemlerin hızlıca gerçekleşmesini sağlayacaktır. Nakliyat işlemlerinde ise ambalajlanan eşyalar üzerine battaniyeler örtülmektedir. Eşyaların konulacağı, mobilyaların kurulacağı yerleri göstermek için de bir kişinin bulunması işlemleri daha koordineli hale getirmektedir. Lift kiralama sistemleri ile üst katlardan taşınma ve yerleştirme işlemleri yapılmaktadır.

evden-eve-nakliyat3.jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.