Eurorepar Car Service’den Her Marka Araca Bakım Kampanyası

Eurorepar Car Service’den Her Marka Araca Bakım Kampanyası

Türkiye’nin birçok noktasında hizmet veren Eurorepar Car Service, her marka ve modelden araca 599 TL’den başlayan fiyatlarla periyodik bakım işlemi gerçekleştiriyor.

Stellantis çatısı altında yer alan Groupe PSA’nın dünya çapında çok markalı bakım ve onarım hizmet ağı Eurorepar Car Service, sonbahar aylarıyla birlikte aracını kışa hazırlamak isteyenlere yönelik yeni periyodik bakım kampanyasını devreye aldı. Bu kapsamda her marka ve modelden araca, Türkiye’nin dört bir yanındaki Eurorepar hizmet noktalarında 599 TL’den başlayan fiyatlarla periyodik bakım hizmeti sunuluyor.

Bakım işlemlerinin doğru zamanda ve doğru şekilde yapılmasına özen gösteren bir anlayışla faaliyet gösteren Eurorepar Car Service, üstelik hizmetlerini 2 yıl parça ve işçilik garantisiyle de destekliyor. Periyodik bakımın uygulanması sonrası müşterilerine araçlarını dezenfekte ederek güvenle teslim eden Eurorepar Car service, ayrıca stoklarla sınırlı otomatik açılır Eurorepar şemsiyesini de periyodik bakım hizmetiyle birlikte hediye ediyor.

Araç üreticisi markaların tavsiyelerine uygun bir şekilde hizmet veren Eurorepar Car Service noktalarından periyodik bakım hizmeti almak isteyenler, haftanın her günü 24 saat online randevu alabiliyorlar. Her periyodik bakımda motor yağı ve filtrelerin değişmesine dikkat eden Eurorepar Car Service, eğer aracın üretici garantisi devam ediyorsa garantinin bozulmaması için ilgili standartlara da uyum göstererek bakım hizmetini sunuyor.

Eurorepar hizmet noktalarında genel olarak ise; lastik, akü, debriyaj, egzoz, fren işlemleri, klima kontrolleri, gaz dolum/boşaltım ve mekanik onarım gibi birçok hizmet sunuluyor. Marka, sunduğu diyagnostik teşhis ile her marka aracın doğru bakım-onarım hizmeti almasına da katkı sağlıyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.