Etis Lojistik’e 40 adet MAN TGS WW

Etis Lojistik’e 40 adet MAN TGS WW

Gübretaş A.Ş.’nin kara ve deniz nakliyesindeki çözüm ortağı olan Etis Lojistik filosunu 40 adet MAN TGS WW 19.400 çekici ile güçlendirdi. Araçlar,...

Gübretaş A.Ş.’nin kara ve deniz nakliyesindeki çözüm ortağı olan Etis Lojistik filosunu 40 adet MAN TGS WW 19.400 çekici ile güçlendirdi. Araçlar, MAN Ankara Akyurt tesislerinde gerçekleşen teslimat töreni ile Etis Lojistik Genel Müdürü Ahmet Koç’a teslim edildi.

Etis Lojistik tarafından gerçekleştirilen dev yatırım ile ilgili düzenlenen teslimat törenine, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. İstanbul Şubesi Satış Direktörü Aydın Yumrukçal, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. İstanbul Şubesi Satış Müdürü İbrahim Altun, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Pazarlama Müdürü Kürşad Söylemezoğlu, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. İstanbul Şubesi Kamyon Satış Yetkilisi Nihat Ayhan Özmen, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Teke, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürü Abdullah Kutlu, Türkiye Finans Katılım Bankası Genel Müdürü Veysel Derya Gürerk, Gübre Fabrikaları T.A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Koca, Negmar Denizcilik Yatırım A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Koç, İstanbullines Denizcilik Yatırım A.Ş. Genel Müdürü Süleyman Pektaş ve Etis Lojistik A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Koç katıldı.

 “MAN TGS WW 19.400’ün en belirgin özelliği hafifliği“

Teslimat töreninde konuşan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. İstanbul Şubesi Satış Direktörü Aydın Yumrukçal, Etis Lojistik ile gerçekleşen işbirliğinin uzun yıllar devam edeceğine inandığını ifade etti. MAN TGS WW 19.400 çekicilerin kullanım kolaylığının yanında birçok avantajı da müşterilerine sunduğunu belirten Yumrukçal “MAN TGS WW 19.400’ün en belirgin özelliği hafifliğidir. İkinci en önemli özelliği ise, düşük devirlerde devirden bağımsız yüksek enjeksiyon basıncı sağlayarak yanmayı iyileştirir. Bu da yakıt tüketimini minimuma indirir. Ad Blue’lu ve Ad Blue’suz seçenekleri var. Ad blue’lu araçlarımız ekonomik olarak daha uygun araçlardır. MAN TGS WW 19.400 çekicilerimiz faydalı yük miktarını artırarak, kısa sürede daha çok yük taşınmasını mümkün kılıyor. Dolayısı ile kullanıcılar hem yakıttan, hem zamandan hem de enerjiden tasarruf ediyorlar” dedi.

“Tasarımı ve yakıt tasarrufu için MAN’ı seçtik“

Müşteri memnuniyeti ve zamanında teslimat ilkelerinin kendileri için son derece önemli olduğunu söyleyen Etis Lojistik A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Koç ise “Negmar Denizcilik AŞ, GÜBRETAŞ, Türkiye Gübre Fabrikaları TAŞ’nin bir iştiraki olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Etis Lojistik de, Negmar Denizcilik’in kara ayağını teşkil eden bir firma. Etis Lojistik, Türkiye genelinde 1800 noktaya non-stop gübre taşıyor. Şirket olarak daima en iyi hizmeti sunmayı hedeflemekteyiz. Bu nedenle filomuz bizim için çok önemli. Gerçekleştirdiğimiz bu yatırımda MAN TGS WW 19.400’ü tercih etmemizin bir nedeni de bu. Sürüş güvenliği, tasarımı, yakıt tasarrufu ve satış sonrası servis hizmetleri bakımından MAN TGS WW 19.400 çekiciler beklentilerimizi karşılamaktadır” açıklamasını yaptı.

“Ekonomik işletme maliyetleri için en uygun araç“

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. İstanbul Şubesi Satış Müdürü İbrahim Altun ise,“Bugün 40 araç teslim ettiğimiz Etis Lojistik’in kapasitesi bunun çok çok üzerinde. MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. İstanbul Şubesi Kamyon Satış Yetkilisi Nihat Ayhan Özmen, 9 aydır görüşmeler yapıyordu. İyi bir birliktelik oluşturduk. Araçlarımız AD Blue’li SCR teknolojisi kullanılarak üretildi ve Euro 4 standardında. Türkiye şartlarına özel olarak dizayn edilen araçlar için aldığım en önemli geri dönüş, son derece ekonomik işletme maliyetlerine sahip olması olarak açıklandı“ diye konuştu.

Gerçekleşen teslimat töreninin ardından, araçların sembolik anahtarı MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. İstanbul Şubesi Satış Direktörü Aydın Yumrukçal tarafından Etis Lojistik A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Koç’a teslim edildi.

Selçuk ONUR - ANKARA/LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.