Erdek Kooperatif'in tercihi Temsa

Erdek Kooperatif'in tercihi Temsa

Temsa Prestij Super Deluxe Türkiye’nin dört bir yanında kullanıcılarına kazandırmaya devam ediyor. Erdek Kooperatif filosuna kattığı 6 adet Prestij Super...

Temsa Prestij Super Deluxe Türkiye’nin dört bir yanında kullanıcılarına kazandırmaya devam ediyor. Erdek Kooperatif filosuna kattığı 6 adet Prestij Super Deluxe ile hem müşterilerinin konforunu hem de filosunun kalitesini artırdı.

Temsa Prestij Super Deluxe düşük işletim maliyeti, yakıt konusundaki tutumu ve çevreciliği ile turizm ve kısa mesafe taşımacıları tarafından tercih edilmeye devam ediyor. Bölgenin önemli firmalarından Erdek Kooperatif, 20 Ekim 2010 tarihinde filosuna kattığı 6 adet Prestij Super Deluxe’u Temsa Yetkili Bayisi Karahallılar Otomotiv’den teslim aldı.

Temsa’nın kısa mesafe, turizm ve personel taşımacılığı alanlarında tercih edilen aracı Prestij Super Deluxe’un teslimatının ardından, aralarında Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Erdek Kooperatif Başkanı Necati Elmas, Temsa Bölge Yöneticisi İrfan Özsevim, Karahallılar Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kırkağaç, kooperatif yönetimi ve üyelerinin de bulunduğu bir akşam yemeği düzenlendi. Aracı inceleyen Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Türkiye’de, bir Türk markası olan Temsa’nın Prestij Super Deluxe gibi bir araç üretmesinden duyduğu gururu dile getirirken Erdek Kooperatif üyelerine ve Temsa Yetkili Satıcısı Karahallılar’a teşekkür etti.

Ayrıca teslimatta konuşan Erdek Kooperatif Başkanı Necati Elmas; “İşletme maliyetimizi düşürmek adına güçlü performansının yanında yakıt tasarrufu da sağlayan Prestik Super Deluxe’u tercih ettik. Temsa yetkili satıcısı Karahallılar otomotiv aracılığıyla, Temsa Prestij Super Deluxe güven ve konforunu yolcularımıza sunuyor olmaktan mutluyuz” dedi.

Prestij Super Deluxe: Her ihtiyaca

Yakıt ekonomisi ve güçlü performans özelliklerinin yanı sıra estetik ve konfor özelliklerini de bünyesinde bulunduran Prestij Super Deluxe artık Euro 4 motoru ile çevreci kimliği ile de ön plana çıkıyor. 145 beygirlik motor gücü ile hiçbir zorlu yoldan etkilenmeyen Prestij Super Deluxe’un geliştirilen 6 ileri vites özelliği ekonomik yakıt tüketimi ve sürüş konforu sağlıyor. Geliştirilen bir diğer özellik olan ön arka parabolik makas sistemi ile araç zorlu yol koşullarında daha dayanıklı kalırken yolcularda sarsıntısız bir yolculuğun keyfini çıkartıyor.

Ayrıca yolcular kadar kaptanlar da yolculuğun konfor ve keyfini yaşıyor. Segmentinde sadece Temsa Prestij Super Deluxe’te olan açılır-kapanır otobüs içi kaptan yatağı Bedoseat’e de sahip olan aracın arka koltukların yatak olma özelliği, 3 noktalı emniyet kemeri ve  kol dayamalı havalı sürücü koltuğu ile yolcular kadar kaptanlara da konfor sunuyor.

Temsa Prestij Super Deluxe Euro 4 sınıfında ilklere imza atıyor. Temsa Prestij Super Deluxe Euro 4 için geliştirilen torpido paneline entegre vites kolu ve çok amaçlı arka bagaj özelliği aracı rakiplerinden ayrıştırıyor. Prestij Super Deluxe Euro 4 için tasarlanan yeni lüks yolcu koltukları da dikkat çekiyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.