Enterprise, Crawler'den aldığı 100 karavanı filosuna ekledi

Enterprise, Crawler'den aldığı 100 karavanı filosuna ekledi

Ülkemizin öncü karavan üreticilerinden Crawler ile iş birliği yapan Enterprise Türkiye, 100 adet karavanı filosuna katarak Türkiye’nin en büyük karavan filosuna sahip araç kiralama markası oldu.

Yerli üretici Crawler’ın İZZ 458 ve ANKA 300 modellerini filosuna dahil eden marka, yeni karavan modellerini ilk etapta İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı’nda müşterileriyle buluşturacak. Enterprise Türkiye CEO’su Özarslan Tangün, “İş birliğiyle karavan tatili yapmak isteyen veya karavanı deneyip sahip olmak isteyen birçok kişi deneyimleme fırsatı bulacak. Şu anda Türkiye’nin en hızlı ve pratik şekilde online karavan kiralama hizmeti sunan araç kiralama firmasıyız. Müşterilerimizi herhangi bir form doldurma işlemiyle uğraştırmıyoruz. Tek tuşla doğrudan kiralama imkânı sunarak oldukça pratik bir hizmet veriyoruz” dedi. Crawler Karavan CEO’su Selami Kullemci ise, “Karavan insanların çok merak ettiği ancak ulaşmanın zor olduğu bir araçtı. Crawler kalitesi ve Enterprise Türkiye tecrübesiyle bu zorluğun önemli ölçüde aşılacağına inanıyoruz” diye konuştu.

selami-kullemci-ozarslan-tangun-1.jpgKaravan tatili, son yılların en popüler tatil seçenekleri arasında yer alıyor. Özellikle, pandemiyle birlikte artan özel alan ihtiyacı kapsamında Türkiye’deki karavan talebi her geçen gün artmaya başladı. Araç kiralama sektöründe yaptığı yenilikçi yatırımlarla dikkat çeken dünyanın en büyük araç kiralama şirketi Enterprise Rent A Car’ın ana franchise sahibi Enterprise Türkiye, karavan alanında sektördeki en büyük yatırımı gerçekleştirerek bir ilke imza attı. Ülkemizin öncü karavan üreticilerinden Crawler ile iş birliği yapan Enterprise Türkiye, 100 adet karavanı filosuna katacak. Enterprise Türkiye, böylelikle Türkiye’nin en büyük karavan filosuna sahip araç kiralama markası oldu. Yerli üretici Crawler’ın İZZ 458 ve ANKA 300 modellerini filosuna dahil eden Enterprise Türkiye, yeni karavan modellerini ilk etapta İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı’nda araç kiralama müşterileriyle buluşturacak. İlerleyen dönemlerde ise İzmir, Antalya ve Trabzon başta olmak üzere karavana en çok ihtiyaç duyulan şehirlerde hizmete sunacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.