En Uygun E-Ticaret Sitesi Fiyatları için Hemen Üyelik Alın!

En Uygun E-Ticaret Sitesi Fiyatları için Hemen Üyelik Alın!

Sizin için en uygun özelliklere sahip olan e-ticaret paketleri ile sitenizi hedeflediğiniz noktaya çıkarmanız mümkündür. Peki e-ticaret sitesi fiyatları hangi aralıkta? Hangi paketi tercih etmek daha avantajlı?

Kurulumdan büyümeye kadar her aşamanızı profesyonel şekilde yürütmek için e-ticaret paketlerine ihtiyacınız olacaktır. Anahtar teslim sitenizin olmasını istiyorsanız başlangıç aşamasında ücretsiz olan paketi tercih edebilirsiniz. İhtiyaçlarınız için doğru ürünü ve hizmeti seçmek istediğinizde uzman desteğinden faydalanabilirsiniz. Hizmet kalitesi ile e-ticaret sitesi fiyatları mutlaka uyumlu olmalıdır. Çok ucuz olsun diye paket almak uzun vadede kötü sürprizlerle karşılaşmanıza neden olabilir.

Siteniz için gerekli olan tüm özelliklere sahip olan e-ticaret paketleri kurulum sürecinizi kolaylaştıracaktır. Taleplere en uygun çözümler sunan bu ürünler olası ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak hazırlanmıştır. Birden fazla paket olması sayesinde sitenizle ilişkili paketi hemen bulup satın alabilirsiniz. Paketlerin fiyatları içeriğine göre belirlenmekte ve özellik sayısı arttıkça fiyatlar da artmaktadır. Her birinin işe yarar özelliklerle oluşturulması ücretsiz paketin bile size sayısız fayda sunmasını sağlayacaktır. Özellikle Kobisi profesyonelleri tarafından hazırlanmış paketler beklentilerinizi bütçenize uygun şekilde karşılamanıza imkan tanıyacaktır.

,eticaret-siteleri2.pngEn Uygun E-Ticaret Sitesi Fiyatları Nasıl Belirlenir?

Bireysel olarak e-ticaret sitesi kurmak istediğinizde tamamlamanız gereken aşamalar için toplam maliyetin yüksek olduğunu görebilirsiniz. Özellikle de sınırlı bir bütçe ile bu işe adım atıyorsanız daha planlı ilerlemeniz gerekecektir. Bu süreçte en iyi seçeneğiniz e-ticaret sitesi paketleri kullanmak olacaktır. Alacağınız tüm paketlerde fiyat ne olursa olsun bütün kredi kartları ile sipariş, günlük yedekleme, ücretsiz kurulum, SEO ile uyumlu yapı, tasarımın mobil uyumlu olması, indirim kuponu tanımlayabilme ve daha pek çok özellik görebilirsiniz. Seçtiğiniz paketin içeriğine göre aylık fiyatlar ve komisyon oranları farklılık gösterecektir. Tüm paketlerde trafik, ziyaretçi, web alanı, varyant, marka, kategori ve sipariş sınırsız olarak sunulur.

Kobisi E-Ticaret Sitesi Paketleri için Üyelik Nasıl Alınır?

Kendinize ait bir online mağaza açmak istediğinizde e-ticaret sitesi fiyatları üyelik oluşturmanızı doğrudan etkiler. Üyelik tipini fiyatlara ve karşılığında alacağınız hizmet detaylarına göre belirleyebilirsiniz. Karar verme aşamasında Kobisi uzmanlarından yardım alarak doğru adımlar atabilirsiniz. Ardından üyelik kısmına geçtiğinizde adınız, soyadınız, telefon numaranız, e-posta adresiniz ve mağaza adınız gibi alanları eksiksiz doldurmanız gerekecektir. Bu bilgilerle mağaza açma talebinizi firmaya ilettikten sonra size en kısa sürede geri dönüş yapılacaktır. Üyeliğinizi oluşturduktan sonra paketlerinizde düzenleme ya da değişiklik yapma hakkınız her zaman olacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.