En iyi müşteri deneyimi ödülünü aldı

En iyi müşteri deneyimi ödülünü aldı

CMC’nin 2011 yılından beri çağrı merkezi hizmeti verdiği Renault Türkiye, 9. Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri’nde ‘En iyi müşteri deneyimi’...

CMC’nin 2011 yılından beri çağrı merkezi hizmeti verdiği Renault Türkiye, 9. Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri’nde ‘En iyi müşteri deneyimi’ ödülünü kazandı.

Renault Türkiye Müşteri Hizmetleri Yöneticisi Yücel Kılıç, ödülle ilgili “Renault Türkiye olarak, müşterilerimizin markamız ile tüm temas noktalarında eşsiz bir müşteri deneyimi yaşamasına büyük önem veriyoruz. Bu amaçla etkin ve yenilikçi iş süreçleri oluşturarak sürekli gelişimi hedefliyoruz. Ödülün, yaptığımız tüm bu çalışmaların bir sonucu olduğunu düşünüyoruz.” dedi. CMC Operasyon ve Müşteri İlişkileri Direktörü Hicran Alparslan ise bu önemli ödülle motivasyonlarını ve heyecanlarını daha da artırdıklarını, Renault Türkiye ile yaptıkları işbirliklerinin ilerleyen dönemde de büyük başarıları getireceğine inandıklarını belirtti. CMC, Renault Türkiye’ye inbound, outbound, backoffice hizmetleri veriyor.

Renault Türkiye’nin müşteri deneyimi ile ilgili daha önce de ödüller almıştı. Ocak ayında Fransa’daki bir araştırma firması tarafından 80 müşteriye rastlantısal olarak yapılan memnuniyet anketlerinden yüzde 97’lik memnuniyet oranı alan Renault Türkiye, diğer ülkelerdeki Renault’lar arasında müşteri memnuniyeti en yüksek çağrı merkezi oldu. Ayrıca Renault Türkiye Çağrı Merkezi, 2013 yılında farklı sektörlerdeki toplam 175 çağrı merkezinin katıldığı, Telephone Doctor firması tarafından değerlendirilen gölge müşteri aramalarında en başarılı üçüncü, otomotiv sektörü içinde birinci çağrı merkezi seçildi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.