En iyi motor test merkezi oldu

En iyi motor test merkezi oldu

Automotive Testing Technology International Magazine tarafından düzenlenen ‘Uluslararası otomotiv test teknolojisi ödülleri’ (Automotive Testing Technology...

Automotive Testing Technology International Magazine tarafından düzenlenen ‘Uluslararası otomotiv test teknolojisi ödülleri’ (Automotive Testing Technology International Awards) organizasyonunda Ford Otosan ‘2013 yılın motor test merkezi’ ödülüne layık görüldü.

Ford Otosan, Ford bünyesinde bu özel ödülü kazanan ilk test merkezi oldu. Ford Otosan Ürün Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ernur Mutlu, “Bu ödül, yıllara yayılan çalışmalarımızda artık olgunluk dönemine geldiğimizin ve uluslararası platformda da Ford Otosan olarak takdir toplamaya başladığımızın işaretidir.” dedi. Yarışma jürisinden gazeteci yazar Tony Lewin, test merkezinin yeni uluslararası araç test düzenlemelerine uygun ve motor geliştirme süreci için avantajlara sahip olduğunu söylerken bir diğer jüri üyesi David Clay ise merkezin, tasarım konusunda maksimum ekipman sağladığına dikkat çekti.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.