En iyi bakım merkezi ödülü myTECHNIC’in oldu

En iyi bakım merkezi ödülü myTECHNIC’in oldu

Türk Hava Kurumu Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü’nün organize ettiği Havacılık İşletmeciliği Ödülleri’nde dünyanın ilk çevreci-yalın...

Türk Hava Kurumu Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü’nün organize ettiği Havacılık İşletmeciliği Ödülleri’nde dünyanın ilk çevreci-yalın uçak bakım ve onarım merkezi myTECHNIC, ‘En iyi Yetkili Bakım Merkezi’ ödülüne layık görüldü.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda 2008 yılında faaliyete geçen ve aynı anda 12 uçağın bakımının yapılabilmesiyle bölgenin en büyük uçak bakım merkezi unvanı bulunan myTECHNIC, Türk Hava Kurumu Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü tarafından ‘En İyi Yetkili Bakım’ merkezi seçildi. 20 Mayıs’ta gerçekleştirilen törende ödülü myTECHNIC adına Recai Yılmaz aldı.

Asya’dan Avrupa'ya, Afrika’dan Ortadoğu’ya kadar farklı kıtalardan uçaklara bakım ve onarım hizmeti veren myTECHNIC,  kurulduğundan bu yana 5 yılda 100’ün üzerinde farklı havayoluna hizmet verdi.  myTECHNIC, güçlü bir finansal altyapı ve genişleyen müşteri portföyüyle Türkiye’nin önde gelen havacılık yatırımlarından birisi olmaya devam ediyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.