EMSA Denizcilik filosuna 10 Kässbohrer

EMSA Denizcilik filosuna 10 Kässbohrer

Tırsan bayisi Bursa Ağır Vasıta’nın gerçekleştirdiği satışın teslimat törenine, TırsanTreyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Emsa...

Tırsan bayisi Bursa Ağır Vasıta’nın gerçekleştirdiği satışın teslimat törenine, TırsanTreyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Emsa Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Emre Salargil, Bursa Ağır Vasıta Satış Müdürü Mehmet Demir ve Bölge Satış Danışmanı Semih Sualp katıldı.

TırsanTreyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu törende yaptığı konuşmada Kässbohrer açık kasanın pazar lideri olduğunu vurguladı. Çetin Nuhoğlu ‘2008 yılı sonunda lansmanı yapılan Kässbohrer açık kasa araçlarımız her ürünü taşımak için uygundur ve yüksek mukavemet gücü nedeniyle müşterilerimizden sürekli olumlu geri dönüşler almaktayız. Pek çok farklı ürünün taşımacılığına uygun olması müşterilerimize kolaylık ve rahatlık sağlamaktadır’ dedi. Nuhoğlu, daha fazla yüklemeyi sağlayan hafif yapısı, yükleme ve boşaltma süresinin kısalığı ve yüksek 2.el değeri ile Kässbohrer açık kasa treylerlerin segmentinde lider olduğunu açıkladı.

Emsa Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Emre Salargil, Çanakkale merkezli firmalarının ağırlıklı olarak seramik ve seramik hammaddesi taşıdığını belirtti. Emre Salargil ‘Toplam 15 çekici ve 15 treylerden oluşan filomuz ile tüm Türkiye’ye taşımacılık hizmeti sunmaktayız’ dedi. Salargil Kässbohrer açık kasa treyleri tercih etme nedenlerini ise şöyle açıkladı: ‘Daha önce 3 adet Kässbohrer açık kasa aldık. Her yol ve her yük şartında sağlamlığını test ettik. Hafifliği nedeniyle rakip treylerlere oranla daha avantajlı; daha fazla yük taşıyabiliyoruz ve daha az yakıt sarfiyatımız var. Arkasında Tırsangüvencesi olan Kässbohrer açık kasa’yı tabii ki tekrar tercih ettik’ dedi.

BUS&TRUCK

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.