EMK Treyler’e İzmir’de büyük ilgi!..

EMK Treyler’e İzmir’de büyük ilgi!..

70 yıllık köklü bir geçmişe sahip bulunan “EMEK GROUP”¸ treyler sektöründe ki 12 yıllık tecrübesini, “EMK TREYLER” markasıyla üretime dönüştürdü....

70 yıllık köklü bir geçmişe sahip bulunan “EMEK GROUP”¸ treyler sektöründe ki 12 yıllık tecrübesini, “EMK TREYLER” markasıyla üretime dönüştürdü. Kısa sürede yalnızca yurtiçinde değil, yurtdışı pazarda da yer edinmeyi başararak, bir dünya markası olmayı hedefleyen “EMK Treyler” Ege Bölgesi’ndeki yeni yatırımları için, İzmir Fuarı’na katılarak ilk girişimlerini başlattı.

Emek Group/ EMK Damper, bölgede Alman Otomotiv devi MAN Şirketi’nin Bursa ve İzmir bayisi olan MAPAR Otomotiv ile birlikte hareket edecek.

EMK Damperler, Silivri'deki Dev Fabrikada Üretiliyor

İstanbul Silivri’deki 40 bin m2 kapalı, 2500 m2 açık stok alanına sahip olan fabrikada üretilen EMK damperler, Yine Silivri E5 Karayolu üzerinde yer alan 3500 m2’lik show-room’da sergileniyor.

Türkiye’nin köklü şirketlerinden biri olan;  otomotiv, treyler, telekomünikasyon ve enerji gibi farklı sektörlerde yatırımı olan Emek Group bünyesinde yer alan EMK Treyler markası, aynı zamanda dünyanın önemli damper ve treyler markalarına da üretim yapıyor.

Emek Group Yönetim Kurulu Başkanı Osman Uslu; “ Sektörde ithalata bağımlılığı azaltmayı hedefliyoruz.”

Küçük yaşta aile şirketinde çalışmaya başlayan ve bugüne dek başarı hikayeleriyle dikkat çeken Emek Group Yönetim Kurulu Başkanı Osman Uslu, EMK damperle ilgili olarak; “Bugüne kadar fabrikaya büyük oranda öz sermaye yatırımı yaptık. Kazandığımızı sürekli olarak yatırıma kaydırdık. Şu an 286 kişiyi istihdam ediyoruz. Bu rakamın 3 yıl içinde 1000 kişiye ulaşmasını hedefliyoruz.” diyerek, sektörde ithalata bağımlılığı azaltmayı hedeflediklerini belirtiyor.”

www.lojiport.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.