Emirates SkyCargo “Yılın Taşıyıcısı” seçildi

Emirates SkyCargo “Yılın Taşıyıcısı” seçildi

Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates’in kargo birimi SkyCargo, Payload Asia 2013 Ödülleri’nde “Yılın Taşıyıcısı” seçilerek...

Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates’in kargo birimi SkyCargo, Payload Asia 2013 Ödülleri’nde “Yılın Taşıyıcısı” seçilerek kargo sektörünün önde gelen global oyuncusu konumunu daha da sağlamlaştırdı.

Emirates SkyCargo, jüri heyetinin ön elemesini geçtikten sonra kendi kategorisinde Payload Asia okuyucularından en çok oyu alarak bu ödüle layık görüldü. Ödül kriterleri arasında, kargo şirketinin ağ kapsamı ve gelişim stratejisi, 2012’deki operasyonel performansı, müşteri hizmetleri ve ürün inovasyonlarının yanı sıra pazar liderliği, cevap verebilirlik ve uyum yeteneği yer alıyordu.

Hava kargo, lojistik ve e-ticaret sektörüne yönelik, iki yılda bir yapılan ticari bir etkinlik olarak Singapur’da gerçekleştirilen Air Cargo & Logistics Asia 2013 Konferansı & Fuarı kapsamında organize edilen gala yemeğinde, Emirates SkyCargo adına ödülü Emirates Kargo Singapur Müdürü Noryate Bte Abdul Rahman aldı.

Emirates’in Kargodan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Nabil Sultan, Yılın Taşıyıcısı seçilmekten gurur duyduklarını belirterek, “Çoğu müşterimiz olan okuyuculara bize oy verdikleri için teşekkür ediyoruz. Bu ödül sadece operasyonlarımızın mükemmeliyetini değil, aynı zamanda global ağımız genelinde ekiplerimizin bağlılığını ve desteğini de kanıtlıyor.”dedi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.