Emirates ile "üst sınıf" uçuş

Emirates ile "üst sınıf" uçuş

Emirates’in en son reklam kampanyası, sadece koltuk sınıfı değil havayolu tercihinde bir üst sınıfa geçme mesajını veriyor.

Emirates’in en son reklamı, adı gösterilmeyen bir havayolu şirketinin check-in bankosunda, koltuk sınıfının yükseltilmesi için yaratıcı yollara başvuran bir dizi karakteri konu alıyor. Her bir video, seyahat edenlere, temel bir tüyo vererek sona eriyor: “Sadece koltuk sınıfınızda değil, havayolu tercihinizde de bir üst sınıfa geçin. Emirates ile uçun.”

Mizah katılarak oluşturulan metinler; yolcuların koltuk sınıfının yükseltilmesini istediklerinde neler söyleyebileceklerini ya da neler yapabileceklerini anlatıyor. Ayrıca, tipik bir havayolu tanıtımı olmaktan uzaklaşan reklam, gerçek bir uçak içi ürünü göstermiyor. Videonun sonuna kadar, havayolu firmasının markası bile açığa vurulmuyor.

Emirates’in Kurumsal İletişim, Pazarlama ve Marka Bölümü Kıdemli Başkan Yardımcısı Boutros Boutros konu ile ilgili yaptığı açıklamada: “Emirates’in Economy Class’ı, doğru ve tam hizmet veren bir ürün olarak itibar kazandı. Her koltukta bulunan, dünya çapındaki uçak içi eğlence sistemi, gurme yemekleri, cömert bagaj hakları ve verdiğimiz harika hizmetlerle, parasal olarak kusursuz bir değer sunuyoruz. Başka şirketlerin, kabinlerinde sundukları imkanları kaldırdığı ve oturma alanlarını daralttığı günümüz ortamında, seyahat edenlerin; bazı insanların, koltuk sınıfının yükseltilmesi için, çaresizce verdikleri uğraşla bir bağ kurabileceğine inanıyoruz. Verdiğimiz mesaj basit, Emirates ile uçabilme imkânınız varken, neden koltuk sınıfını yükseltmeye çalışasınız ki?” dedi.

Bir düzineden fazla skeç ile desteklenen 30 saniyelik kampanya, Y&R London tarafından geliştirildi ve (Michael Woodward ve Maximilian Baron olarak da bilinen) ‘Jones’ tarafından yönetildi. 2018 yılında, Emirates’in, dünyanın her yerindeki başlıca pazarlarında gösterilecek olan reklam filmi sonraki haftalarda, Emirates’in kendi sosyal medya kanallarından da yayınlanacak.

Emirates’in yeni kampanya filmini buradan izleyebilirsiniz.

Airnewstimes.com

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.