Elmas Lojistik'in tercihi Renault Trucks oldu

Elmas Lojistik'in tercihi Renault Trucks oldu

Arkas Otomotiv, Elmas Lojistik’e 10 adet yeni Renault Trucks teslimatı yaptı. Arkas Otomotiv, İzmir’de 1951 den beri ticari faaliyetlerini sürdürmekte olan...

Arkas Otomotiv, Elmas Lojistik’e 10 adet yeni Renault Trucks teslimatı yaptı.

Arkas Otomotiv, İzmir’de 1951 den beri ticari faaliyetlerini sürdürmekte olan ve İzmir’in köklü firmalarından  Elmas Lojistik’e 10 adet yeni Renault Trucks marka çekici teslimatı yaptı. Teslim alınan bu araçlarla birlikte filosundaki toplam özmal araç sayısını  165  adete çıkaran Elmas Lojistik, aynı zamanda filodaki  RENAULT TRUCKS sayısını da 49 adete yükseltti.

Elmas Lojistik’in Kemalpaşa’daki yeni tesislerinde düzenlenen teslimat töreninde, Elmas Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Elmasoğlu Arkas  Otomotiv ile uzun zamandır sürdürülen uyumlu çalışma ortamını,  yeni araç alımlarıyla sürdürmekten duyduğu memnuniyeti dile getirirken “Euro 6 standardındaki araçlar sayesinde  yüksek hacimli taşıma kapasitesi ve düşük yakıt sarfiyatıyla verimliliğimizi artırıp sektörde daha da güçleneceğiz. Hem daha rekabetçi hem de daha çevreci bir şirket olacağız.” dedi.

Arkas Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Marek Penzo ise yaptığı konuşmada Elmas Lojistik ile sürdürülen işbirliğinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Elmas Lojistik’in yeni araç alımlarında RENAULT TRUCKS araçlarının sunduğu güvenlik, konfor, kaliteli servis ve düşük yakıt tüketimi unsurlarını dikkate alarak seçimini yaptığını vurguladı. Yeni araçların bol kazançlar getirmesini temenni etti.

Arkas Otomotiv İzmir Kemalpaşa ve Denizli’de Renault Trucks’ın yetkili bayiliğini yapıyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.