Elazığlılar Turizm'in tercihi Temsa

Elazığlılar Turizm'in tercihi Temsa

Yurtiçi yolcu taşımacılığında geniş ve seçkin bir hizmet ağı bulunan Elazığlılar Turizm, Esenler Otogarı’nda gerçekleşen törenle filosuna kattığı...

Yurtiçi yolcu taşımacılığında geniş ve seçkin bir hizmet ağı bulunan Elazığlılar Turizm, Esenler Otogarı’nda gerçekleşen törenle filosuna kattığı 4 adet Temsa Safir ile kazananlar arasındaki yerini aldı.

Esenler Otogarı’nda Temsa Yetkili Satıcısı Brey Otomotiv’de gerçekleştirilen teslimat törenine Elazığlılar Turizm Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çete ve Genel Müdür Fikri Kaçar, Temsa’dan Bölge Satış Yöneticisi Baybars Dağ ve Brey Otomotiv’den Satış Müdürü Savaş Sarıkaya katıldı. Brey Otomotiv tarafından teslim edilen araçlar ile ulaşım sektöründe öncü kuruluşlardan biri olmayı hedefleyen Elazığlılar Turizm, yaygın ve kaliteli hizmetini Temsa Safir ile genişletti.

Elazığlılar Turizm Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çete; “Dönem çift akslı araçların değil, yakıt ekonomisi sunan ve işletim maliyeti düşük olan aracın dönemi. Bu sebeple satış ve satış sonrasında birçok avantaj sunan Temsa Safir’i tercih ettik” şeklinde konuştu.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.