Ekol'den DSV haberine yalanlama

Ekol'den DSV haberine yalanlama

Star gazetesinden yapılan habere,Ekol  Lojistik tarafından yalanlama geldi.Yapılan habere yönelik şu açıklamalara yer verildi: “10 Ekim 2013 tarihli...

Star gazetesinden yapılan habere,Ekol  Lojistik tarafından yalanlama geldi.Yapılan habere yönelik şu açıklamalara yer verildi:

10 Ekim 2013 tarihli Star Gazetesi ve haber.stargazete.com/ekonomi internet sayfasında “Lojistik Sektörünün İki Devi Danimarkalı DSV ile Aynı Masada” başlıklı haberde; Ekol Lojistik’in yarısının DSV’ye satışı için söz konusu firma ile görüşmeler yaptığı, Arap yatırımcıların memnuniyetsizliği sebebiyle Ekol Lojistik ile olan ortaklıktan çekilme kararı aldıkları ve Ekol Lojistik yönetiminin DSV satın alım teklifine sıcak baktığı belirtilmiştir. Yayımlanan haber hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyunu doğru bilgilendirmek amacıyla Ekol Lojistik A.Ş. tarafından bu açıklamayı yapmak uygun görülmüştür.

Ekol Lojistik A.Ş.’nin DSV firmasına satışı haberi, kesinlikle doğru değildir. DSV ile bu hususta hiçbir görüşme yapılmamıştır. Ayrıca Arap yatırımcıların memnuniyetsizliği sebebiyle Ekol Lojistik ile olan ortaklıktan çekilme kararı aldıkları ve Ekol Lojistik yönetiminin DSV satın alım teklifine sıcak baktığı ifadeleri kesinlikle doğru değildir. Ekol Lojistik A.Ş. ne adı geçen şirket ile ne de herhangi başka bir firma ile satış konusunda hiçbir görüşmede bulunmamıştır.Kamuoyuna duyurulur..

Saygılarımızla,

EKOL LOJİSTİK A.Ş.

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.