Ekol360 ve ChannelEngine, lojistik çözümler için işbirliği yaptı

Ekol360 ve ChannelEngine, lojistik çözümler için işbirliği yaptı

E-ticaretin mühendisi Ekol360 ve lider e-ticaret entegrasyon platformu Hollanda merkezli ChannelEngine stratejik iş birliğine gitti.

E-ticaret ve lojistik çözümlerinin sorunsuz şekilde bir arada sunulmasını hedefleyen iş birliği, müşterilerin Avrupa çevrim içi perakende piyasasında daha büyük başarılar elde etmesine yardımcı olacak.

Ekol360 bu iş birliğine Avrupa’daki stratejik şekilde konumlanmış depoları ile sipariş karşılama alanında sahip olduğu engin tecrübeyle katkıda bulunacak. ChannelEngine entegrasyonu sayesinde ise işletmeler, lojistik süreçlerini sadeleştirirken, bir yandan da çevrim içi mevcudiyetlerini 700’ü aşkın pazaryerinde ve satış kanalında artırabilecek.

melike-ozeker.jpgEkol360’ın uluslararası yatırımlarını sürdürürken yurt dışı operasyonlarının büyüyerek devam ettiğini belirten Ekol360 E-ticaret Lideri Melike Özeker, "Ekol360 olarak ChannelEngine ile iş ortaklığımızı, değerli bir adım görüyoruz. Teknoloji güçlerimizi birleştirmemizi sağlayacak bu sinerji sayesinde, Türk markaları küresel pazaryerlerinde kolaylıkla yer alabilecek. Müşterilerimize; en yüksek kalitede hizmet sunma ve siparişlerini her seferinde doğru şekilde ve tam zamanında teslim etme sözü veriyoruz! Bu yeni iş birliğimiz müşterilerimize sorunsuz ve verimli sipariş karşılama çözümleri sunma yolculuğumuzda önemli bir başlangıcı temsil ediyor.” diye konuştu.

jorrit-steinz.jpgGüçlerini birleştiren ChannelEngine ve Ekol360, e-ticaret ve sipariş karşılama hizmeti alanlarında bir devrim gerçekleştirmeyi amaçlıyor. ChannelEngine CEO’su Jorrit Steinz konuyla ilgili şunları söyledi; “Ekol360 ile iş birliğimizi kamuoyuyla paylaşmaktan heyecan duyuyorum. ChannelEngine için önemli bir kilometre taşı olma özelliği taşıyan bu iş birliği sayesinde, Türk e-ticaret pazarının sunduğu muazzam potansiyelden faydalanma şansını yakalayacağız. Ekol360 ile güçlerimizi birleştirerek çevrim içi perakendecilere e-ticaret faaliyetlerini çok daha yukarılara taşımaları için ihtiyaç duydukları araçları ve kaynakları sağlayabileceğiz!

ChannelEngine ve Ekol360 entegrasyonu, işletmelerin e-ticaret operasyonlarını zahmetsizce yönetmenin yanı sıra Ekol360’ın sağlam lojistik altyapısından da yararlanabilmelerini sağlıyor. ChannelEngine’in ileri düzey e-ticaret ve pazaryeri entegrasyon kapasitesiyle Ekol360’ın engin uluslararası lojistik deneyimini bir araya getiren iş birliği, operasyonel mükemmelliği artırmayı ve satın alma yolculuğu boyunca müşterilere çok daha iyi bir deneyim sunmayı hedefliyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.