Ekol Lojistik'in 8 sürücüsüne IRU onur nişanı

Ekol Lojistik'in 8 sürücüsüne IRU onur nişanı

IRU Profesyonel Sürücü Ödülleri’nde; mesleki performans, güvenli araç kullanımı, çalışılan şirkete bağlılık, ahlaki nitelikler gibi kriterleri karşılayan Ekol’ün sekiz sürücüsü Onur Nişanı almaya hak kazandı.

Ekol Lojistik’in sekiz sürücüsü, IRU Profesyonel Sürücü Onur Nişanı’na layık görüldü. Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) ve Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Birliği (IRU) iş birliğiyle gerçekleştirilen Profesyonel Sürücü Ödülleri’nde; mesleki performans, güvenli araç kullanımı, çalışılan şirkete bağlılık, ahlaki nitelikler gibi kriterleri karşılayan Ekol’ün sekiz sürücüsü Onur Nişanı almaya hak kazandı.

40 ülkeden 1200’ün üzerinde sürücünün yer aldığı onur listesinde,  üstün performanslarıyla ödül alan Ekollü sürücülerin isimleri şöyle:

Abdulvahap Köse, Aydın Orhan, Cemil Özkan, Erkan Kıran, Mustafa Demirel, Mustafa Özdemir, Niyazi Yiğit, Serdar Güngör.

IRU, 100’den fazla ülkede, 170 meslek örgütünü çatısı altında topluyor.  IRU, her yıl üyesi olan meslek örgütleri tarafından aday gösterilen ve uluslararası eşya taşımacılığı alanında faaliyet gösteren binlerce profesyonel sürücü arasından uygun bulunanlara, “IRU Onur Nişanı” veriyor. Bu sene 48 Türk sürücü IRU listesinde yer buldu.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.