Ekol, 50 adet FH 4x2 çekici aldı

Ekol, 50 adet FH 4x2 çekici aldı

Volvo Kamyon, Ekol Lojistik'e siparişi olan 50 adet FH 4x2 çekicileri teslim etti.  Tam donanımlı olan çekicilerde Euro5 Motor, I-shift Şanzıman...

Volvo Kamyon, Ekol Lojistik'e siparişi olan 50 adet FH 4x2 çekicileri teslim etti.  Tam donanımlı olan çekicilerde Euro5 Motor, I-shift Şanzıman ve Volvo Dynafleet araç takip sistemleri de bulunuyor.

Türkiye merkezli sınırlar ötesi taşımalarda, dünyanın her noktasına ulaşabilme imkanını en optimum zaman ve maliyet fırsatlarını yaratarak hizmet sunan Ekol Lojistik, Volvo Kamyon ile hizmet vermenin ayrıcalığını yaşıyor. Ekol'ün müşteri portföyü çoğu tüketim ve endüstriyel mallar sunan büyük uluslararası şirketlerden oluşuyor. Volvo Kamyon Türkiye Genel Müdürü Henrik Appelbom, konu ile ilgili açıklamasında, "Türkiye'deki operasyonlarımız açısından startejik öneme sahip olan bu siparişi teslim ettiğimiz için çok memnunuz. 2007 yılında Volvo FH serisi kamyon sektörün en zorlu testi olan Bin Nokta Testi’ni birincilikle tamamladı. Böylece üst üste iki yıl testten birincilik alan Volvo FH ile müşterilerimize hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz.” dedi.

Volvo Kamyon, Avrupa’nın en zor ticari testini üst üste iki yıldır birincilikle tamamladı!

Kamyon sektörünün en zorlu testi olan Bin Nokta Testi (Thousand Point Test), pazardaki uzun mesafe kamyon türlerini birbirleriyle karşılaştırmak amacıyla, her yıl gerçekleştirilir. Dört gün süren test, yakıt tüketiminden, motor performansına, güvenlik ve araç içi konfora kadar her tür konuyu kapsar. 2007 testi geçtiğimiz günlerde sonuçlandı ve Volvo’nun FH serisi, üst üste iki yıl testi birincilik ile tamamlamış oldu.

Mevcut Volvo FH modeli, Avrupa pazarında 2005 yılından beri yer almaktadır. Testi geçen araç, 2009 yılında yürürlüğe girecek egzost gerekliliklerini (Euro 5)  karşılayan 400 beygir gücünde 13 litrelik motor ve otomatik vites değiştirme (I-Shift) sistemiyle donatıldı.

BUS&TRUCK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.