Ehliyet taşımaya son, kimlikteki çipe yüklenecek

Ehliyet taşımaya son, kimlikteki çipe yüklenecek

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: "Ehliyetimizi artık yanımızda taşımamız gerekmeyecek. Ehliyeti, kimlikteki çipe yükleyeceğiz. Kredi kartlarından uygun olanları yine kimliğe yükleyeceğiz" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katıldığı bir TV programında milyonlarca araç sürücüsünü ilgilendiren bir açıklama yaptı. Soylu, "Ehliyetimizi artık yanımızda taşımamız gerekmeyecek. Ehliyeti, kimlikteki çipe yükleyeceğiz. Kredi kartlarından uygun olanları yine kimliğe yükleyeceğiz. Ayrıca elektronik imza da buna yüklenecek" dedi.

İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu Kanal D'de yayınlanan ‘Neler Oluyor Hayatta’ adlı magazin programına katıldı. Kadına şiddet, uyuşturucuyla mücadele ve sürücü ehliyetleriyle ilgili açıklamalar yapan Soylu, şunları söyledi:

* Biz uyuşturucunun transit geçiş ülkesiyiz. Avrupa’nın yüzde 70 eroini biz yakalıyoruz. Avrupa bizi tebrik eder ama hiçbir şekilde katkı vermez. Bu bir tehdit.

EHLİYET, KİMLİKTEKİ ÇİPE YÜKLENECEK

Ehliyetimizi artık yanımızda taşımamız gerekmeyecek. Ehliyeti, kimlikteki çipe yükleyeceğiz. Kredi kartlarından uygun olanları yine kimliğe yükleyeceğiz. Ayrıca elektronik imza da buna yüklenecek.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.