Efsane 500'ün çizgileri aile otomobiline taşındı

Efsane 500'ün çizgileri aile otomobiline taşındı

Ekim ayında üretimine başlayacak olan model, Fiat 500'ün 5. yaş günü etkinlikleri kapsamında İtalya'nın Torino kentinde uluslararası basına tanıtıldı.Küçük...

Ekim ayında üretimine başlayacak olan model, Fiat 500'ün 5. yaş günü etkinlikleri kapsamında İtalya'nın Torino kentinde uluslararası basına tanıtıldı.

Küçük bir SUV'u andıran tasarıma sahip 500L, kasım ayında İstanbul Autoshow'da görücüye çıkacak. Fiat Marka Direktörü Okan Baş, Fiat'ın yeniden küçük MPV sınıfına dönüşünü müjdeleyen 500L modeliyle yeni yıla hızlı bir giriş yapmayı hedeflediklerini kaydetti. 500L'yi, 1,3 litre ve 1,6 litrelik Multijet dizel motor seçeneklerinin yanı sıra 0,9 litrelik TwinAir ve 1,4 litre benzinli motor seçeneğiyle pazara sunacaklarını belirten Baş, iddialı bir fiyat stratejisi belirleyeceklerini, böylece ilk yılında bin adetten fazla 500L satacaklarını dile getirdi.

Baş, aracı daha geniş ailelerin tercih edeceğini ve 30'dan fazla renk seçeneği sunulacağını ifade etti. 4,14 metre uzunluğa sahip 500L'nin 400 litreye varan bagaj kapasitesi bulunuyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.