Edak Ecza Koop. ilaç dağıtımını Omsan’la yapıyor

Edak Ecza Koop. ilaç dağıtımını Omsan’la yapıyor

Lojistik sektörünün en değerli markası OMSAN Lojistik, S.S.İzmir Eczacılar Üretim, Temin VE Dağıtım Kooperatifi’nin (EDAK Ecza Koop.) taşıma faaliyetlerini...

Lojistik sektörünün en değerli markası OMSAN Lojistik, S.S.İzmir Eczacılar Üretim, Temin VE Dağıtım Kooperatifi’nin (EDAK Ecza Koop.) taşıma faaliyetlerini gerçekleştirmeye başladı. EDAK ile yapılan işbirliği çerçevesinde OMSAN, soğutmalı araçlar ile İstanbul’dan İzmir ve Adana’ya, İzmir’den Manisa, Aydın, Denizli, Antalya, Muğla, Afyonkarahisar ve Uşak illerinde bulunan EDAK Ecza Koop. Şubelerine, İzmir içinde bulunan Konak, Balçova, Buca ve Karşıyaka şubelerine, ayrıca Adana’dan Gaziantep ve Mersin’e paletli veya dökme koli içinde ilaç taşımaları gerçekleştiriyor.

SAĞLIK VE LOJİSTİK SEKTÖRLERİNİN İKİ LİDER FİRMASI BİR ARADA

İlaç dağıtım projesi için araç, üst yapı ve insan kaynakları yatırımı yapan OMSAN, bu proje kapsamında İstanbul Farmalojistik Ecza Deposu çıkışlı günlük taşımaları bir yıl, İzmir EDAK deposu çıkışlı Aydın, Muğla, Denizli, Uşak-Afyon, Antalya, Manisa şubelerine günlük taşımaları ve İzmir içinde Karşıyaka, Buca, Balçova ve Konak EDAK şube depolarına taşımaları üç yıl süreyle yapacak.

Dört aşamalı olan operasyonlara Mayıs ve Ağustos aylarında başlandığını belirten OMSAN Lojistik Genel Müdürü Osman Küçükertan, EDAK ile gerçekleştirilen işbirliğinin ilerleyen zamanlarda daha da geliştirilebileceğini ifade etti. OMSAN’ın faaliyet gösterdiği diğer sektörlerin yanısıra, ilaç sektöründe de tercih edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Küçükertan, 34 yıllık tecrübesi ile OMSAN Lojistik’in sektörünün lider kuruluşlarından biri olduğunu, yatırımları ve müşteri odaklılığıyla her sektöre yönelik lojistik çözümler geliştirebildiğini belirtti.

www.lojiport.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.