DVSA Uyumlu FleetGO ile Kontrollü Sürüş

DVSA Uyumlu FleetGO ile Kontrollü Sürüş

DVSA uyumlu FleetGO ile; kaçak yolcuları önlemek için yük perdesinde herhangi bir sorun olmadığından, lastiklerin-tekerleklerin-aynaların sürüş için engel teşkil etmediğine kadar birçok farklı kontrol yapabilmek mümkün.

Her filo yöneticisinin, yapmak zorunda olduğu günlük kontrollerin daha verimli olması için araç kusurlarını; kusurun tanımı, keşfedildiği tarih-saat ve eğer var ise alınan geçici önlemin kaydının tutulabileceği bir sistemi olmalıdır. Önemli bir kusuru olan herhangi bir aracı kullanmak ciddi cezalara ve olası kazalara neden olabilir. Bu minvalde yapılması gereken iki tür denetim vardır: Önceden planlanmış önleyici bakım kontrolleri ve günlük araç kontrolleri. Önceden planlanan kontrollerin takibi filo yöneticisi tarafından kolayca takip edilebilir. Ancak günlük araç kontrollerinin takip ve yönetimi daha karmaşık olabilmektedir. Günlük denetimlerin yapılması yasal zorunluluktur ve DVSA ile uyumlu olarak kontrollerin gerçekleştirilerek belgelenmesi gerekir.

FleetGO, sürücü uyumluluğunu teşvik etmek ve bu tür faaliyetlere harcanan zamanın etkinliğini en üst düzeye çıkarmak için kullanımı kolay ve kapsamlı uygulaması ile hizmet veriyor. DVSA uyumlu FleetGO ile; kaçak yolcuları önlemek için yük perdesinde herhangi bir sorun olmadığından, lastiklerin-tekerleklerin-aynaların sürüş için engel teşkil etmediğine, frenlerin-farların ve gösterge panelinin sorunsuz çalışmasından süspansiyona kadar birçok farklı kontrol için kolayca özelleştirilmiş listeler oluşturulabiliyor.

Kağıt üzerinde tutulan notlara kıyasla daha kolay, hızlı ve verimli olan FleetGO’nun günlük araç kontrolü çözümü ile sürücüler; otomatik kontrol listeleri, fotoğraflama ve ekran üzerindeki imzalarla, kamyonlarını ve dorselerini kolayca kontrol edebiliyorlar. Akıllı, kapsamlı ve etkin araç takip çözümleri ile FleetGO, günlük kontrollerin otomasyonuna ve gerçek zamanlı olarak takip edilmesine yardımcı oluyor. Filo yöneticileri de araç bakım kaydına kolayca ulaşılabiliyor ve internet üzerinden gerçek zamanlı yasal bir kayıt tutmuş oluyor.

FleetGO Hakkında

Uluslararası lojistik sektöründe öncü FleetGO, iş ortaklarına akıllı filo yönetimi avantajı sağlayan bir teknoloji şirketidir. Başta lojistik şirketlerinin en önemli ihtiyacı olan dijital takograf yönetimi olmak üzere; sürücü ve filo performansı, araç takip sistemi, yakıt ve ısı takibi hizmetlerini müşterilerine sunmaktadır. Akıllı algoritmalar ve iş zekası uygulamaları ile bütün araç tipleri için akıllı çözümler geliştiren FleetGO, Avrupa’nın en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketinden biridir. Avrupa'da 5.000'den fazla şirket her gün, operasyonlarını optimize etmek ve maliyetlerini düşürmek için FleetGO’ya güvenmektedir. Çevreye duyarlı sürüş çözümleri ile öne çıkan FleetGO, akıllı, verimli ve sürdürülebilir bir değer yaratmak için çalışmaktadır. FleetGO hakkında daha fazlası için: www.fleetgo.com.tr

ADVERTORIAL

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.