Dünyanın En Büyük Lojistik Webinarı Yolda

Dünyanın En Büyük Lojistik Webinarı Yolda

Almanya, Türkiye, Çin, Hindistan, ABD ve Güney Afrika transportlogistic ve logitrans ekipleri tarafından düzenlenecek kapsamlı etkinlik, 12 Kasım 2020 Perşembe günü dijital platform (Zoom) üzerinden gerçekleşecek.

Dünya çapındaki en büyük lojistik fuarlarının saygın markası olan ‘transport logistic’ kümelenmesinin dünyanın dört bir yanındaki ekipleri Global Logistics Webinar Day için hazırlıklarını tamamladı. Almanya, Türkiye, Çin, Hindistan, ABD ve Güney Afrika transport logistic ve logitrans ekipleri tarafından düzenlenecek kapsamlı etkinlik, 12 Kasım 2020 Perşembe günü dijital platform (Zoom) üzerinden gerçekleşecek. logitrans’ın sinerjisi, bu yıl dijital ve küresel bir etkinlikle lojistik sektörünü bir araya getirecek.

Dünya çapındaki Covid-19 salgını nedeniyle, transport logistic ağının tüm uluslararası fiziki etkinlikleri bu yıl askıya alındı. Global Logistics Webinar Day sektör temsilcileriyle bir günlük sanal ortamda buluşup bilgi alışverişinde bulunabilecekleri dijital bir alternatif sunuyor. 4 kıta ve 6 ülkeden transport logistic fuarlarının taşımacılık ve air cargo ekipleri her biri kendi ülkelerini spot altına aldıkları bir seri webinar organize ediyor. Tek bir noktadan ulaşılabilecek webinar programı birbirini takip eden oturumlardan oluşacak. Çin ile başlayıp ABD ile sona erecek webinar serisinde söz konusu ülkelerin lojistik sektörlerinin karar verici ve uzmanları güncel bilgileri paylaşacak ve mevcut sektör gelişmelerini değerlendirecekler. Soruları interaktif olarak yanıtlamak ve pazardaki fırsatları ve zorlukları görüşmek için ziyaretçilerin katılımı aktif olarak mümkün olacak.

Bölgesel odaklı geniş konu yelpazesiyle her bir oturum 90 dakika sürecek. Çin oturumu haricindeki tüm etkinliklerin dili İngilizce olacak. Katılımın ücretsiz olduğu etkinlikte ilgi alanlarına göre her bir dinleyici istediği oturumlara kayıt yapabilecek. Her dijital oturum bir konuya odaklanacak. Etkinlik Çin ve Hindistan ile başlayarak, Güney Afrika, Türkiye, Avrupa ve ABD oturumlarıyla devam edecek.

Türk Hava Yolları sponsorluğunda gerçekleşecek olan Türkiye Oturumunun moderatörlüğünü, Almanya University of Applied Sciences Ludwigshafen am Rhein’da Lojistik ve İş Enformatörlüğü Öğretim Üyesi ve aynı zamanda Aysberg Basın Yayın Akademik Danışmanı olan Prof. Dr. Stefan Iskan yürütecek. Türkiye’nin Avrasya bölgesinin lojistik üssü olma hedefinin gerçekçiliğini irdeleyecek olan oturumun başlığı, "What are the chances for Turkey to be the logistics hub of the Eurasian Region?" Teyit edilen konuşmacıları, UTIKAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Eldener ve Türk Hava Yolları, Genel Müdür (Kargo) Yardımcısı Turhan Özen.

Daha fazla bilgi ve kayıt için: www.stattimes.com/global-webinar_2020

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.