Dünyanın en büyüğü 2024 yılında denize açılıyor

Dünyanın en büyüğü 2024 yılında denize açılıyor

15 restoran, yedi havuz, kapalı su tiyatrosu ve denizdeki en büyük su parkına sahip Icon of the Seas 2024'te yolculuklara başlayacak.

Royal Caribbiean, en büyük yolcu gemisi olacak Icon of the Seas’in 2024’te yolculuklara başlayacağını açıkladı. Royal Caribbean Group Başkanı ve CEO’su Jason Liberty, çıtayı yükselttiklerini söylediği gemide özel bir su parkının yanı sıra 15 restoran, tiyatro ve park yer alıyor

15 restoran, yedi havuz, kapalı su tiyatrosu ve denizdeki en büyük su parkına sahip Royal Caribbean’ın yeni gemisi Icon of the Seas’in en iyi aile tatili olacağı söyleniyor. Miami merkezli Royal Caribbiean, en büyük gemileri Icon of the Seas’in 2024’te resmen hizmete gireceğini açıkladı.

“Yeni bir düzeye taşıdık”

Icon, 28 Ocak 2024’te maksimum kapasitesini doldurarak 7 bin 600 yolcuyuğu ağırlayabilecek. Royal Caribbean Group Başkanı ve CEO’su Jason Liberty yaptığı açıklamada, “Her yeni gemi ile misafirlerimizin bildiği ve sevdiği şeyleri geliştirirken seyahat sektöründe çıtayı yükseltiyoruz. Gemiye adım attıkları andan itibaren her deneyim, onlara karada ve denizde her yerde en iyi tatili yaşatmak için özel olarak tasarlandı. Icon of the Seas ile bunu yeni bir düzeye taşıdık ve en iyi aile tatilini yarattık” dedi.

7 gece yolculuk

Tamamlandığında, gemi 20 güverte yüksekliğinde, bin 200 fit uzunluğunda ve 250 bin 800 gros ton ağırlığında olacak. Bu yüzen mini şehrin yıl boyunca yelken açması ve Miami’den çıkıp yedi gece Doğu ve Batı Karayip yolculukları sunması bekleniyor.

Denizin ortasındaki en büyük su parkı olacak

En merak edilen olanaklarından biri gemide şimdiye kadar denizdeki en büyük su parkının yer alacak olması. Sektörün ilk açık serbest düşüş kaydırağı olan Pressure Drop, 46 fit yüksekliğinde bir Frightening Bolt, denizdeki en uzun düşüş kaydırağı olacak Storm Surge ve Hurricane Hunter.

Gemide iki katlı bir sahil mutfağı, 15 restoran, New York’ta Central Park’a benzeyen bir park, geminin tepesinde okyanus manzarası sunan bir su kubbesi ve geceleri canlı performanslarla interaktif bir su tiyatrosuna dönüşmeden önce konukların gündüz yemek yemeleri için bir şelale bulunuyor

28 oda tipine sahip teknede, aileler düşünülerek tasarlanmış ve Family Infinite Balcony ve Surfside Family Suite gibi seçeneklerle üç, dört veya beş kişilik odalar mecvut. Ayrıca kendi beyaz çitli ve posta kutusuyla tamamlanmış üç katlı bir Ultimate Family Townhouse olacak.

Royal Caribbean International’ın Başkanı ve CEO’su Michael Bayley, “Icon of the Seas, 50 yılı aşkın unutulmaz deneyimler sunmanın ve tatil yapmayı sevenlere bir sonraki cesur taahhüdümüzün doruk noktası. Artık aileler ve arkadaşlar, bağ kurabilecekleri ve kendi maceralarının tadını çıkarabilecekleri deneyimlere her zamankinden daha fazla öncelik veriyor. Heyecan arayanlar, sakinlik tutkunları ve aradaki herkes için tüm bunları tek bir yerde mümkün kılan, ödün vermeden bir tatil yaratmak için yola çıktık” dedi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.