DSV de TEİD üyesi oldu

DSV de TEİD üyesi oldu

2010 yılında kurulan ve Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarının katılımıyla bugün 130’u aşkın üyeye ulaşan Etik ve İtibar Derneği TEİD'in üyeleri arasına DSV de katıldı.

TEİD’in üyeleri, bugün Türkiye GSMH'nın yüzde 15'ini oluşturan ve 200.000'in üzerinde çalışanı istihdam eden önde gelen kurum ve kuruluşlardan oluşuyor. İş dünyasının yoğun desteğini alarak üye sayısını düzenli olarak artıran TEİD’e katılan yeni üye ise taşıma ve lojistik sektörünün küresel aktörlerinden DSV oldu.

Taşıma ve lojistik çözümleri alanında global bir tedarikçi olarak faaliyet gösteren DSV’nin 2017 yılı satışları 10 milyar euro ve FVÖ karlılık beklentisi 2,6 milyar euro. Uluslararası iş ağları ve ortaklarıyla 80'den fazla ülkede ofisi bulunan DSV’nin yaklaşık 44.000 çalışanı bulunuyor.

DSV’nin yapılanması; DSV Kara, DSV Hava & Deniz ve DSV Lojistik Çözümleri olmak üzere üç alana ayrılıyor. Avrupa'nın önde gelen üç lojistik sağlayıcısından biri olan DSV Kara’nın 20.000’den fazla TIR’ı tüm Avrupa genelinde hizmet veriyor. DSV Hava ve Deniz, alternatif üretim akışları ve zorlu lojistik gereksinimleri için dünyanın her yerinden her yerine hizmet sunuyor, her yıl 1,300,000 TEUs deniz kargo ve 600.000 ton hava kargosu gerçekleştiriyor. DSV Lojistik Çözümleri ise çözüm ortakları ve müşterilerine tasarım ve teslim lojistiği sunmak amacıyla maliyet verimliliği artırarak katma değer yaratıyor, toplam 5,000,000 m2’lik alana sahip 400'den fazla depoyu yönetiyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.