Doyum Su, yeni IVECO S-Way araçlarını filosuna kattı

Doyum Su, yeni IVECO S-Way araçlarını filosuna kattı

IVECO Otomotiv’in Erzurum bayii Araz Otomotiv, yüksek verimli motor, şanzıman, yakıt tasarrufu sistemi, sürücü odaklı kabin sistemi gibi birçok özelliğe sahip S-WAY çekicileri, yeni sahipleri Doyum Su ile buluşturdu.

Tamamen yeni kabini, mükemmel yakıt verimi ve üstün teknolojisi ile IVECO S-WAY kamyon, sürücülere mükemmel araç-içi yaşam koşulları sunmak, rekabet gücünü ve toplam sahip olma maliyetini iyileştirerek araç sahiplerine karlı bir çözüm sunmak üzere tasarlanmış eksiksiz bir taşımacılık çözümü sağlıyor.

Sürücülerin ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanan yeni ferah kabin, birçok konfor özelliğine ve üstün teknolojilere sahip IVECO S-WAY ihtiyaçlarına göre tasarlanmış kabin ile sürücünün çalışma ve yaşam deneyimini yeni bir düzeye çıkarıyor. Tam anlamıyla ikinci eviniz. Gerçek bir yakıt verimliliği uygulayan IVECO S-WAY filo sahibi için olağanüstü değer ve üretkenlik sunuyor.

Yüksek verimli motorlar

Tüm uygulamalar için uygun çok sayıda Euro VI/d dizel ve doğal gazlı motor seçeneği sunan, 3 farklı hacimli ve 330 ile 570 arasında değişen güç sınıflandırmalarına sahip dizel motorlar, sınıfında lider bir güç sağlıyor. Temiz ve sessiz çalışma imkânı sunan doğal gazlı versiyonları da mevcut.

Yüksek verimli şanzıman

Elektronik kavramalı, 12-hızlı HI-TRONIX otomatikleştirilmiş şanzıman, kendi kategorisindeki en üstün teknolojiyi, sınıfının en iyisi tork-ağırlık oranını ve şanzıman yağı için uzun değişim aralıkları sunuyor.

Yakıt tasarrufu sistemleri

Rölanti-önleme özelliği, motoru otomatik olarak kapatarak uzun süreli rölantiyi önler. Akıllı SCR, enjeksiyon zamanlamasını optimize ederek ve tüketimi azaltarak yanma verimini artırır. Akıllı Yardımcı Donanımlar, çalışmaları gerekmediğinde enerji israfını önler: Hava Kavramalı Kompresör - Akıllı Alternatör - Değişken Akışlı Direksiyon Pompası

Her görev için doğru kabin

IVECO S-WAY, sürücü odaklı bir şekilde geliştirilmiş, yeni kabin yüksek pasif güvenlik seviyeleri sunmak üzere yeniden tasarlanıp güçlendirildi. Yeni tasarım ayrıca, tek parça yan pencere ve dikiz aynaları ile sürücüye oldukça iyileştirilmiş doğrudan görüş imkanı da sağlar.

iveco-s-way-doyum-su2.jpegSahiplerini buldu

Erzurum bayisi Araz Otomotiv’de pazara sunulan IVECO S-WAY sahipleriyle buluştu. Araçlarını teslim alan Doyum Su Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kumbasar ve Aydoğdu Petrolleri Sahibi Nuhi Aydoğdu’ya Ağır Vasıta Satış Müdürü Ayşe Keleş tarafından plaket takdim edildi.

Piyasada yalnızca bir iki markaya odaklanan müşteri kitlesinin artık değiştiğini söyleyen Ağır Vasıta Satış Müdürü Ayşe Keleş, “Sayın Genel Müdürümüz İsmail Hakkı Işınak ve Bölge Ağır Vasıta Satış Müdürümüz Murat Uçaklı’ya bölgemize olan desteklerinden ötürü teşekkürlerimi ileterek başlamak isterim. Piyasada yalnızca bir iki markaya odaklanan müşteri kitlesi artık değişti, pazarda artık birden fazla oyuncu var ve IVECO S WAY yeni kabini ile en önde yerini aldı. Piyasanın talep ettiği ve bir çok markada opsiyon olarak sunulan özellikler bu araç ile standart hale geldi” dedi.

Araçla ilgili bilgi veren Keleş, “ADR, 6 kademeli retarder, çift yakıt deposu, hem kuru gıda hem de dondurulmuş gıda saklama dolabı ile sürücünün konforunu en üst seviyeye çıkarıyor. Aracımızda sürüş esnasında elektrikli sunrof tek tuş ile kolaylıkla kullanabiliyor. Bunların yanı sıra IVECO S WAY ile kendinizi çok güvende hissediyorsunuz çünkü aracımızda ani frenleme sistemi AEBS’yi standart olarak sunuluyor. Sürücünün dikkatinin dağılması durumda devreye giren şerit takip sistemi sesli uyarı ile meydana gelebilecek kazaların önüne geçiyor” diye konuştu.

iveco-s-way-doyum-su3.jpeg‘Kaliteden ödün vermeyen markamız’

Kaliteli markalarla çalıştıklarını belirten Keleş, “Kaliteden asla ödün vermeyen markamız aracının lastiklerinde MİCHELİN markayı tercih ediyor. Hafif ticari pazarda IVECO DAİLY ve EUROCARGO ile kendini kanıtlamış bir marka olup S WAY ile kendini pazarın vazgeçilmez markası olarak taçlandırmıştır. Tehlikeli madde ve petrol ürünleri taşıyan araçlarda ADR sistemi bir çok markada opsiyon el sunulurken IVECO S WAY her kesime hitap etmesi adına bu özelliğine standart hale getirdi. En çok karşımıza çıkan sorulardan birisi olan yakıt tüketimi sorusuna rahatlıkla deneyimi olan müşterilerimizden almış olduğumuz verileler istinaden dolu boş yüzde 26 diye biliyoruz ki bu verileri diğer markalarda görmek zor hatta mümkün değil” ifadelerini kullandı.

Birçok özellik barındırıyor

Aracın konfor ve birçok özelliğinin yanı sıra servis hizmetinde de ön planda olduğunu kaydeden Keleş, “Bölgemizde Erzurum’da ağır vasıta yetkili bayisi Araz Otomotiv olarak biz varız, geniş servis ağımız ile Artvin, Trabzon Ordu, Samsun, Kayseri gibi illerde profesyonel ağır vasıta hizmeti veren servislerimiz de mevcuttur. IVECO, müşterilerine 2 yıl sınırsız kilometre garantisi ile birlikte geniş bakım aralığı da sunuyor” dedi.

iveco-s-way-doyum-su4.jpegFilo ağımızı güçlendireceğiz

İlk aracın teslim edildiği Erzurum’un inşaat sektörü ve akaryakıt sektöründe ileri gelen köklü firmalarından olan OPET bayisi Aydoğdu Petrolleri sahibi Nuhi Aydoğdu, şunları söyledi; “Birçok farklı markanın araç filosuna sahibiz fakat IVECO S-WAY gibi konforlu donanım ve cazip fiyatları bir arada sunabilen farklı bir markaya rastlamadım. IVECO markasını tercih etmemin en büyük sebeplerinden biri olarak bunu en başa koyabiliriz. OPET bayisi olarak kendi akaryakıtımızı taşıyoruz ve ilk cezbeden donanımlardan ADR ve 6 kademeli retarder oldu ve alma kararımızı verdik. Araz Otomotiv’den daha önce de alışveriş yaptığımız bir firma olduğundan artı bir güven oluştu bize, her iki tarafa da hayırlı olması dileriz. Bu araç ile taşıma yaptıktan sonra filo ağımızı bu marka ile daha da güçlendireceğiz.”

iveco-s-way-doyum-su5.jpegDoyum Su IVECO’dan vazgeçmedi

Doyum Su Yönetim Kurulu Başkanları Mustafa Kumbasar, Murat Kumbasar ve Bahri Ercili de teslim aldıkları araçtan memnuniyetlerini dile getirdi. Plaket takdim edilen Mustafa Kumbasar, “IVECO ile yollarımız ilk Daily aracımızı aldığımızda kesişti. Üretimini kendi tesislerimizde yaptığımız Doyum Su markamızın şehir içi ve şehir dışı sevklerini yapmak için kullandığımız hafif ticari araçlarımızda da IVECO marka araç parkına zaten sahibiz. Ağır vasıta alma kararımızda ise yaptığım araştırmalarda S-WAY’in yakıtının çok iyi olduğunu öğrendim. Kabininin çok geniş olduğu ve şoförlerimizin de bu yönde tercih listesinde ön sıraya çıkması ile markaya olan güvenimizle birlikte tercihimizi yeniden IVECO’dan yana kullandık. S-WAY ile birlikte IVECO araç park sayımızı 5’e yükselttik ve bu yatırımlarımız daha devam edecek. Uzun yıllardır müşterisi olduğumuz Araz Otomotiv’in sunmuş olduğu satış ve servis konusundaki destek hizmetlerinin IVECO markasına olan güvenimizi artırdığını söyleyebilirim Araştırmalarımız IVECO S-WAY’in diğer bir kaç marka gibi Türkiye montaj ya da Avrupa menşeli olup Türkiye’de üretilmediğini tüm dünyaya gönderimi yapılan IVECO araçların tek fabrikada üretilip tek bir parçasının dahi dispritör firmalarda montaj yapılmadığını öğrendik” diye kaydetti.

KAYNAK: Manolya BULUT-PUSULA

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.