Doğuş Otomotiv’ekurumsal yönetim ödülü

Doğuş Otomotiv’ekurumsal yönetim ödülü

Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği tarafından verilen  "Kurumsal Yönetim Ödülleri” sahiplerini buldu. Doğuş Otomotiv, İMKB Kurumsal Yönetim Endeksi’ne...

Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği tarafından verilen  "Kurumsal Yönetim Ödülleri” sahiplerini buldu. Doğuş Otomotiv, İMKB Kurumsal Yönetim Endeksi’ne göre “ Notunu En Çok Artıran Kurum” Ödülü’nü aldı.

Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD) tarafından İMKB Kurumsal Yönetim Endeksi'nde bulunan 44 şirket arasından yapılan değerlendirme sonucunda verilen “Kurumsal Yönetim Ödülleri”, VI. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi kapsamında düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Değerlendirmede Doğuş Otomotiv, 2012 yılında Kurumsal Yönetim Endeksi’ne göre notunu en çok artıran kurum olarak ödüle layık görüldü. Doğuş Otomotiv geçen yıl 7,80 olan kredi derecelendirme notunu bu yıl 8,63’e yükseltti. Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Aclan Acar, ödülü Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’un elinden teslim aldı.

TKYD tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen ödüller, kurumsal yönetim ile ilgili bilinilirlik yaratmayı ve iyi uygulamaları tanıtmayı amaçlıyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.