DOD.com.tr ve DOD Mobil yenilendi

DOD.com.tr ve DOD Mobil yenilendi

DOD; günümüz tasarım ve yazılım eğilimlerine uygun olarak ve kullanıcı deneyimini ön planda tutacak şekilde tasarlanan yeni DOD.com.tr ve DOD Mobil uygulamasını yayına aldı.

Dijitalleşme alanında gerçekleştirdiği çalışmalarıyla ikinci el otomobil pazarında birçok ilke imza atan DOD’un dijital platformları olan DOD.com.tr ve DOD Mobil yenilendi. Günümüz tasarım ve yazılım eğilimlerine uygun olarak geliştirilen, kullanıcı deneyimini ön planda tutacak şekilde tasarlanan yeni site ve mobil uygulama kullanıcılar için ikinci el araç arama işlemi keyifli bir deneyime dönüştürüyor.

Gelişmiş Araç İnceleme Deneyimi

DOD Yetkili Satıcı stoklarındaki araçlar ekspertiz bilgileri, tüm teknik detayları ve fotoğrafları ile birlikte DOD.com.tr ve DOD Mobil üzerinden incelenebiliyor. Kullanıcılar 30 şehirde faaliyet gösteren 61 DOD Yetkili Satıcısını takip ederek, ilgi ve beğenisine göre kişiselleştirilmiş favoriler listesi oluşturup, ikinci el araç arama deneyimini sürdürülebiliyor ve aynı zamanda beğendikleri araçların fiyatlarındaki değişikliklerinden haberdar olabiliyorlar.

Kullanıcılar kredi kullanacakları tutara ve vadeye göre oluşacak kredi planına DOD Finans aracılığıyla ulaşabiliyor. Türkiye’de ilk niteliğinde olan kullanıcının fiziken aracın içinde bulunmadan aracı deneyimleme imkanı bulduğu 360° araç içi görüntüleme hizmeti DOD360 ve Görüntülü Araç Tanıtım hizmetleri de yeni DOD.com.tr ve DOD Mobil’deki yerlerini alıyor.

Aracını Hızla ve Değerinde Satmak İsteyenlere Özel Hizmet; DOD’a Sat

Yeni web sitesi ve mobil uygulama ile aracını DOD Yetkili Satıcılarına hızla ve değerinde güvenle satmak isteyen kullanıcılar, DOD’a Sat modülü üzerinden araçlarının ön değerleme tutarını öğrenebiliyor. Ön değerleme tutarını uygun bulan kullanıcılar kendilerine en yakın DOD Yetkili Satıcısından ekspertiz randevusu talep edebiliyor; ekspertiz sonrasında paylaşılan nihai fiyat üzerinden anlaşmaları durumunda aracı DOD Yetkili Satıcısına satabiliyor. Tüm süreç DOD Yetkili Satıcısı tarafından hızla tamamlanarak araç bedeli müşteri hesabına transfer ediliyor.

Kullanıcılar daha önce DOD’a Sat üzerinden değerledikleri araçları için piyasa koşullarına göre güncellenmiş teklifi kullanıcı paneli üzerinden alabiliyor ve ilgili araç için ekspertiz randevusu oluşturabiliyor.

Yenilenen DOD.com.tr ve DOD Mobil, yakın dönemde eklenecek yeni veri ve müşteri deneyimi odaklı özellikleri ile gelişmeye ve müşteri faydasına hizmetler sunmaya devam edecek.

DOD Mobil Uygulamasına AppStore, Google Play Store ve Huawei AppGallery’den ulaşılabiliyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.