DKV'den nakliyecilere uyarı: Kutunuzu bir an önce alın !

DKV'den nakliyecilere uyarı: Kutunuzu bir an önce alın !

Çekya otoyollarında işletmeci firma değişikliği nedeniyle 1 Aralık’tan itibaren yeni kutular devreye girecek. DKV bu ülkede iş yapan taşımacılık şirketlerinin geçiş sürecini rahat tamamlamaları için kapsamlı bir hizmet portföyünü sunacak.

Çekya otoyollarında daha önce Kapsch şirketi tarafından işletilen otoyol sistemi işletmeci firma değişimi nedeniyle kutuların değiştirilmesini zorunlu tutuyor. 1 Aralık 2019 itibarı ile CzechToll ve SkyToll konsorsiyumun sistemi ve bu sistemin gerektirdiği uydu bağlantılı geçiş kutuları kullanılacak. Avrupa otoyollarında nakitsiz yol yardım hizmetinde lider olan DKV, Çekya’da iş yapan taşımacılık şirketlerinin geçiş sürecini kolaylaştırmak amacıyla Eylül 2019’dan itibaren kutu değişimi için gerekli işlemleri başlatacak.

DKV Türkiye Ülke Müdürü Deniz Çokcoş Sezer konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

deniz_cokcos_sezer.jpg“Geçiş kutularının yenilenmesi için müşterilerimize uçtan uca çözüm sağlayan tam bir hizmet portföyü sunacağız. Arzu edildiği takdirde kayıt, kutu temini ve şeffaf faturalama dâhil olmak üzere sürecin bütün aşamalarını yönetebiliriz. Böylece müşterilerimiz bu geçiş döneminde kendi işlerine odaklanarak değer yaratmaya devam edecekler ve bürokrasiyle uğraşmak zorunda kalmayacaklar.”

2020’den itibaren Çekya’da bütün karayolları elektronik geçiş sistemine tabi olacak. Ayrıca yeni bazı rotaların da paralı olması planlanıyor.

DKV Euro Service hakkında

DKV Euro Service Avrupa caddelerinde taşımacılık sektörüne yönelik nakitsiz yol yardım hizmeti alanında piyasa lideridir. Şirket yakıt ve servis kartı DKV CARD ve tamamlayıcı hizmetlerle ticari filoların optimize edilmesine ve yönetilmesine yönelik, günlük işlere uygun bir ürün yelpazesi sunmaktadır.
Avrupa, Rusya, Gürcistan ve Fas dahil 42 ülkede bulunan 100.000’i aşkın kabul noktası ile sektörün en büyük tedarik ağını sunan DKV Euro Service, taşımacılık şirketlerinin uygun fiyatlı yakıt almalarına, hareket halinde kalmalarına ve daha verimli çalışmalarına yardım eder.
DKV Euro Service bir DKV MOBILITY SERVICES Grup şirketidir. DKV MOBILITY SERVICES, 2018 yılında 8,6 milyar Euro ciro elde etmiştir ve Avrupa çapında 1.000’den fazla çalışan istihdam etmektedir.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.