DKV’den lojistik firmalarına müjde

DKV’den lojistik firmalarına müjde

DKV Card, Bulgaristan gümrük ve kantar ödemeleri ile Bulgaristan ve Romanya’da köprü ve otoyol ödemelerinde kredi kartı dışında kullanımına izin verilen tek yakıt kartı oldu.

Avrupa ve Rusya’da yaklaşık 55 bin kabul noktası ile otoyol ve akaryakıt kartları pazarının öncüsü olan DKV, Mart 2016 itibariyle Bulgaristan gümrük ve kantar ödemeleri ile Bulgaristan ve Romanya’da köprü ve otoyol ödemelerinde kredi kartı dışında kullanımına izin verilen tek yakıt kartı oldu. DKV Card, yaklaşık bir yıldır Bulgaristan’daki ‘kredi kartı ile ödeme zorunluğu’ nedeniyle sorun yaşayan lojistik firmalarını da rahatlatacak.

Kamu gelirleri içinde önemli bir yere sahip olan gümrük ve otoyol gelirlerinin kayıt dışına çıkmasını engellemek üzere AB ülkelerinin çeşitli önlemler aldığını belirten DKV Euro Service Türkiye Satış Müdürü Deniz Çokcoş Sezer, “Bulgaristan’da gümrük ve kantar ödemeleri ile Bulgaristan ve Romanya’da köprü ve otoyol ödemelerinde 1 Haziran 2015 tarihinden bu yana, suiistimal ve kayıt dışını önlemek amacıyla sadece kredi kartları kabul ediliyordu. Mart 2016 itibariyle bu ödemeler DKV Card ile yapılmaya başlandı” dedi.

“KREDİ KARTI YERİNE DKV CARD İLE ÖDEME”
Bulgaristan ve Romanya gümrük ve otoyollarındaki uygulamaya ilişkin bilgi veren Sezer, “Yaklaşık bir yıldır yürürlükte olan ‘kredi kartı ile ödeme’ uygulamasında DKV müşterileri adına sevindirici bir istisna söz konusu. DKV Card, Mart 2016 itibariyle bu ülkelerde kredi kartı dışında kullanımına izin verilen tek yakıt kartı oldu. Müşterilerimiz Türkiye’den Sırbistan’dan ve Romanya’dan Bulgaristan’a girerken gümrük ve kantar ödemelerini kredi kartı yerine DKV Card ile yapabilecekler. Ayrıca, müşterilerimiz Romanya ve Bulgaristan’daki tüm köprü ödemelerinde de DKV kartlarını kullanabilecekler.” dedi.

Araçlara kredi kartı tahsis edilmesinin nakliye firmalarının tercih ettiği bir uygulama olmadığına dikkat çeken Sezer, “Firmalar akaryakıt ve otoyol ödemelerine ek olarak araçlarının bakım ve onarım masraflarının, gümrük ve ceza ödemelerinin tek bir kartla yapılmasını ve merkezi olarak yönetilmesini istiyorlar. DKV olarak sunduğumuz hizmetlerle gümrük ve otoyollardaki operasyonel işlem yükünü müşterilerimizin üzerinden kendi üzerimize alıyoruz. Yollarda ödemelerin DKV Card ile yapılması nakliye firmalarına büyük avantajlar sağlıyor. Hem iş akış süreçleri kolaylaşıyor, hem de nakit akışlarında rahatlama sağlıyor” dedi.

41 AVRUPA ÜLKESİ VE RUSYA’DA GEÇERLİ YAKIT KARTI
DKV Euro Service, DKV Kart ile Avrupa’nın her yerinde, farklı yakıt markalarının satıldığı en geniş ve en yaygın dolum istasyon ağına sahip. Avrupa ve Rusya’da yaklaşık 55 bin kabul noktası ile otoyol ve akaryakıt kartları pazar lideri DKV, nakitsiz hizmetten, otoyol geçiş ücretlerine ve vergi iadesi ödemelerine uzanan geniş bir yelpazede maliyet optimizasyonu ve filo yönetim hizmeti sunuyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.