Diyarbakır'da Ralli rüzgarı esti

Diyarbakır'da Ralli rüzgarı esti

Diyarbakırlılar, Ford Otosan'ın 'Neşeli Günler Projesi' kapsamında düzenlediği etkinlikle ralli heyecanını yaşadı. Diyarbakırlılar, Türkiye'nin ralli...

Diyarbakırlılar, Ford Otosan'ın 'Neşeli Günler Projesi' kapsamında düzenlediği etkinlikle ralli heyecanını yaşadı. Diyarbakırlılar, Türkiye'nin ralli efsanelerinden Serdar Bostancı ve 2009 ile 2010 Türkiye Ralli Şampiyonu Yağız Avcı'nın kullandığı Ford marka araçlara binme fırsatını da buldu.

Etkinliğe katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir de hızlı pilotların yanına oturarak ralli heyecanına ortak oldu.

Diyarbakır'da Ford Otosan'ın Dağkapı Meydanı'nda düzenlediği etkinliğe vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Meydanda oluşturulan pistte Castrol Ford Team Türkiye Direktörü olan Türkiye'nin ralli efsanelerinden Serdar Bostancı, 2009 ile 2010 Türkiye Ralli Şampiyonu Yağız Avcı, Ford'un genç pilotları Emre Yurdakul, Murat Bostancı ve Orhan Avcıoğlu ziyaretçilere Fiesta R2 ve Fiesta ST ralli araçlarının yanı sıra Yeni Ford Focus ile Diyarbakırlılara heyecanlı saatler yaşattı.

HABERTÜRK

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.