Dilara’nın hayalindeki Toyota ödül aldı

Dilara’nın hayalindeki Toyota ödül aldı

Toyota tarafından düzenlenen Uluslararası Hayalimdeki Araba Resim Yarışması ödül töreni 28 Ağustos’ta Toyota’nın Japonya, Tokyo’daki Interaktif...

Toyota tarafından düzenlenen Uluslararası Hayalimdeki Araba Resim Yarışması ödül töreni 28 Ağustos’ta Toyota’nın Japonya, Tokyo’daki Interaktif Araç Gösterim tesisi Mega Web’de gerçekleştirildi.  Türkiye adına uluslararası yarışmaya katılan Dilara Gün de 10-12 yaş kategorisinde “En iyi finalist” ödülünü almaya ve Japonya Ödül Töreni Seyahatine katılmaya hak kazandı.

Dünya’nın 22 ülkesinden gelen finalist 30 çocuğun ve velilerinin katıldığı törende, 3 değişik yaş kategorisinde Altın, Gümüş, Bronz ödüller ile “En iyi finalist” ve Başkan Toyoda ödülleri dereceye girmeye hak kazanan yarışmacılara takdim edildi. 18 Temmuz 2012 tarihinden ödül törenine kadar geçen sürede Mega Web merkezinde sergilenen 30 finalist resim de, Mega Web ziyaretçilerinin oylamasına sunuldu ve en fazla oyu alan resme de “Mega Web Özel Ödülü” verildi.

Bebek bakıcısı araba resmi ile Tayland’dan 9 yaşındaki Wiran Honthumma, Görme özürlüler için araç çalışması ile yine Tayland’dan 10 yaşındaki Katunyu Wattanapraditchai ve Yeni nesil Sihirli Toyota resmi ile Romanya’dan 14 yaşındaki Stefania Mihaela Calinescu, yaptıkları resimler ile altın ödül kazandılar. Ödül töreninin ardından, tüm finalistler biraraya gelerek, her yaş kategorisinde Altın ödül kazanan resimleri Infiorata tarzı çiçek motifli halılar olarak tekrar resmettiler.

www.lojiport.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.