DHL’den lojistik ve sağlık çalışanlarına teşekkür

DHL’den lojistik ve sağlık çalışanlarına teşekkür

Koronavirüs döneminde günlük hayatı ayakta tutan sağlık ve lojistik çalışanlarına minnettarlığını göstermek isteyen DHL Express, bu iş için özel olarak düzenlenen Boeing 752F tipi uçağıyla “Teşekkür Ederiz” mesajını Avrupa’nın dört bir yanına taşıyor.

Dünyanın lider hızlı hava taşımacılığı şirketi DHL Express, koronavirüs pandemisi sürerken ön saflarda görev yapan çalışanlarına teşekkür etmek üzere özel bir jeste imza attı. Gökkuşağı sembolleri ve dev “Thank You” (Teşekkür Ederiz) yazılarıyla donatılan DHL uçağı, şirketin 220’yi aşkın ülke ve bölgede hub’lar ve geçiş noktaları ile oluşturduğu ağı ve operasyonlarını ayakta tutan tüm çalışanlarına yönelik minnettarlığını ifade ediyor.

DHL Express Avrupa CEO’su Alberto Nobis,

alberto-nobis.jpgkonuya ilişkin açıklamasında, "Mevcut küresel kriz içerisinde dünyamızın çarklarının dönmeye devam etmesini sağlayan cesur çalışanlarımıza ve yürekli sağlık çalışanlarına minnettarlığımızı ifade etmekten heyecan duyuyoruz. Onların çabaları sayesinde tedarik zincirlerinin ve kritik altyapı mekanizmalarının istikrarlı olarak işlemeye devam edebilmesini sağlıyoruz. Özel olarak bu iş için düzenlediğimiz uçağımız ile onların özverili çabalarına ve güzel bir amaç uğruna böylesine gönüllü mücadele etmelerine duyduğumuz minnettarlığı vurgulamak istedik” diye konuştu.

DHL Express, Covid-19 krizi boyunca her gün tüm hub’larında ve geçiş noktalarında operasyonlarına devam ederek kıtalararası ağının ne kadar dirençli olduğunu ve tüm müşterileri için ne kadar güvenilir bir çözüm ortağı olduğunu en güçlü şekilde gösterdi. Günde takribî bir milyon Time Definite International (TDI- zamanı belirli uluslararası teslimat hizmeti) gönderisi ve 260’ın üzerinde uçaktan oluşan filosu ile DHL Express, pandemiye rağmen müşteriye hizmette mükemmeliyet için büyük bir gayret sarf ediyor. Teslimat hizmeti kapsamında taşınanlar arasında koronavirüsün yayılması ile mücadele etmeye ve mümkün olduğunca fazla hayat kurtarmaya yardımcı olmak üzere kullanılan pek çok “teslimat zamanı kritik” tıbbi ekipman da bulunuyor.

dhl_thank_yould2.jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.