DHL Supply Chain Türkiye'de atama

DHL Supply Chain Türkiye'de atama

Alman lojistik devi DHL Supply Chain'in Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Berna Tuncel oldu.

Lojistik sektörünün lider global markası DHL'in tedarik zinciri ve lojistik çözümleri şirketi olan DHL Supply Chain Türkiye, önemli bir atamayla insan kaynakları yapılanmasını güçlendirdi. Kariyeri boyunca STFA Holding, Vodafone Türkiye ve DuPont Kimya gibi şirketlerde görev yapan Berna Tuncel bundan böyle DHL Supply Chain Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü olarak kariyerine devam edecek.

Berna Tuncel kimdir?
1999 yılında İstanbul Üniversitesi İtalyan Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden mezun olan Berna Tuncel, işletme yüksek lisansını Marmara Üniversitesi'nde tamamladı. İnsan Kaynakları kariyerine 2000 yılında İnsan Kaynakları Danışmanı olarak adım atan Berna Tuncel, devamında Teknoloji Holding ve Oyak Grubu'nda çalıştı.
2006 yılında dahil olduğu DuPont Kimya bünyesinde, önce Türkiye-Ortadoğu-Afrika Bölgesi İnsan Kaynakları Müdürü, devamında Yetenek Yönetim fonksiyonu Avrupa-Ortadoğu-Afrika Bölgesi İK Müdürü olarak çalıştı.
2012'de Vodafone Türkiye Kıdemli İnsan Kaynakları Müdürü olarak atanan Tuncel, burada iki yıl görev yaptıktan sonra STFA Holding'e katılarak Enerya Enerji İnsan Kaynakları Direktörü oldu. Berna Tuncel, DHL Supply Chain Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü olarak atanmadan önce, STFA Holding'de İç İletişim ve İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu.

LOJİPORT
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.