DHL Supply Chain Türkiye, lojistiği dijital atakla hızlandırdı

DHL Supply Chain Türkiye, lojistiği dijital atakla hızlandırdı

DHL Supply Chain Türkiye, geleceği kucaklama anlayışıyla yaptığı dijital yatırımlarla, iş yapış şeklinde etkin ve verimli dönüşüm sağlayarak lojistik süreçlerine hız kazandırdı.

DHL Supply Chain Türkiye ve Ortadoğu CEO'su Orkun Saruhanoğlu yaptığı sektör değerlendirmesinde, yapısı gereği güçlü fiyat rekabetine çok açık olan lojistik sektöründe, fark yaratan en büyük noktalardan birinin dijitalleşme olarak karşımıza çıktığının altını çiziyor. Benzer hizmetleri veren, güçlü oyuncuların yer aldığı lojistik sektöründe, dijital süreçlerini yeniden yapılandırarak, yeni ve daha sağlam müşteri deneyimleri sunan markaların sektöre öncülük ederken, verilen hizmetin de daha ileriye taşınmasını sağladığını sözlerine ekledi. Saruhaoğlu; uluslararası dünyadaki en büyük oyunculardan biri olan DHL’in, bu alanda mükemmeli hedefleyen anlayışla yaptığı yatırımlara ve grubun 2025 stratejilerine de dikkat çekiyor; otomasyon verimliliğiyle ölçeklenebilirliği ve büyümeyi yönlendirmek, dijital ara yüzlerin basitliği ve standardizasyonuyla eşsiz biz müşteri deneyimi sunmak, inovatif ve sürdürülebilir yeni iş modellerin geliştirilmesine liderlik etmek. 

orkun_saruhanoglu_3.jpg"Geleceği kucaklama anlayışıyla, dijital yatırımlarımıza devam edeceğiz."

 DHL Supply Chain Türkiye ve Ortadoğu CEO'su Orkun Saruhanoğlu konuyla ilgili, "Pandemi öncesine göre, orta ve uzun vadeli öngörülen dijitalleşme çalışmaları kısa vadede hayata geçirildi. E-ticaret başta olmak üzere, yurt içi dağıtım ve depolama çözümlerinde önemli gelişmeler yaşandı." şeklinde açıklama yaptı. Dijital yatırımlarının müşteri memnuniyeti üzerindeki önemli etkisine de vurgu yapan Saruhanoğlu, “DHL Supply Chain Türkiye olarak, dijital yatırımlarda geleceği kucaklama anlayışıyla hareket ettiklerinin, en zorlu koşullar altında en yüksek kalite hizmet hedefiyle çalışmaya ve yeni yatırımlara devam ettiklerinin altını çizdi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.