DHL Supply Chain Türkiye İş Geliştirme Direktörü değişti

DHL Supply Chain Türkiye İş Geliştirme Direktörü değişti

DHL Supply Chain Türkiye bünyesinde başarıyla yürüttüğü Nakliye Operasyon Direktörü görevini ekip arkadaşına devreden Serdar Tümer, yeni dönemde İş Geliştirme Direktörü olarak atandı.

2016 yılından beri DHL Supply Chain Türkiye Yönetim Kurulu’nda aktif rol alan Serdar Tümer, 2022 yılı Ocak ayı itibariyle İş Geliştirme Direktörü olarak yeni görevine atandı. DHL Supply Chain Orta Doğu ve Türkiye CEO’su Orkun Saruhanoğlu’na bağlı olarak çalışacak olan Tümer, organizasyon yapısının dönüştürülmesi adına, Nakliye Departmanı’nın dijitalleşme ve büyüme süreçlerinde fark yaratan çalışmalar gerçekleştirmişti.

Önceki görevinde; e-ticaret, perakende, teknoloji, yaşam bilimleri ve sağlık sektörlerindeki 60 dağıtım operasyonunun yönetimini, tüm karayolu ulaşım modülleri ile teslimatlarını yöneten Tümer, 26 lokasyonda 260 kişinin lideri olarak görev alıyordu. Yeni görevinde ise; DHL Supply Chain Türkiye için yeni müşteriler kazandırmak adına çalışmalar yürütme ve bu doğrultuda iş planları hazırlama görevlerinden sorumlu olacak. Mevcut müşterilerle olan ilişkilerin dışında, yeni iş fırsatlarını da değerlendirecek olan Tümer, global sektör lideri olan DHL’in ürün portföyünün Türkiye’deki ihtiyaçlara uyarlanmasıyla sektör gelişimi adına da sorumluluk alacak.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.