DHL ile Turkish Cargo'dan İstanbul hub için işbirliği imzası

DHL ile Turkish Cargo'dan İstanbul hub için işbirliği imzası

DHL Global Forwarding, Turkish Cargo’nun İstanbul Havalimanı’ndaki mega kargo tesisi SMARTIST’i küresel merkezlerinden biri olarak kullanacak.

İki şirket Dünya Kargo Sempozyumu’nda, İstanbul üzerinden taşınan hava kargo trafiğini önemli ölçüde artıracak ve havalimanının lider bir küresel lojistik merkezi olma potansiyelini geliştirecek işbirliklerini güçlendirmek için bir Mutabakat Zaptı imzaladı.

DHL Global Forwarding Hava Taşımacılığı Küresel Başkanı Thomas Mack açıklamasında;

“Avrupa ve Asya kıtalarını kapsayan Türkiye, Avrupa ve Asya’nın yanı sıra MEA bölgesi ve ABD için bir lojistik merkezi olarak hareket etmek üzere coğrafi olarak iyi bir konuma sahip.

“Bize sadece güvenilir hava kargo kapasitesi sağlamakla kalmayıp aynı zamanda hava kargo taşımacılığı için son teknoloji lojistik altyapısı da sunan Turkish Cargo ile uzun süreli ortaklığımızı güçlendirmekten mutluluk duyuyoruz.”

Türk Hava Yolları Kargo Başkanı Turhan Özen ise;

“Mega kargo merkezimiz SMARTIST’in DHL Global Forwarding’in küresel ağıyla entegrasyonu, hizmet kalitemizi artıracak ve İstanbul’un hub konumunu daha da güçlendirecek.

Bu işbirliği aynı zamanda Turkish Cargo ve DHL arasında güçlü bir ortaklığın kurulmasıyla müşterilerimize daha etkin, verimli ve kesintisiz hava kargo hizmeti sunmamızı ve sektöre değer katmamızı sağlayacak” dedi.

“Bizler için büyük bir gurur ve heyecan kaynağı olan bu Mutabakat Zaptı’nın her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyoruz.”

Turkish Cargo ve DHL, ortaklık için yeni alanlar keşfetmeye ve gelecekteki işbirliklerini derinleştirmeye devam edecek.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.