DHL Express Türkiye üst yönetimine yeni atama

DHL Express Türkiye üst yönetimine yeni atama

DHL Express Türkiye’de geçtiğimiz yıl kurulan Sürekli Geliştirme Departmanı’nın müdürlük pozisyonuna Semih Akman getirildi.

Ülkemizde hızlı hava taşımacılığının kurucusu DHL Express Türkiye’de Sürekli Geliştirme Departman Müdürü görevine Semih Akman atandı. Geçtiğimiz yıl kurulan Sürekli Geliştirme Departmanı’nın yöneticiliğine, DHL Express Global’den atanan Robert Ryan’ın bir yıllık görev süresinin dolmasıyla birlikte Semih Akman getirildi.

2016 yılından bu yana DHL Express Türkiye bünyesinde çalışan Akman, göreve Mühendislik ve Süreç Geliştirme Uzmanı olarak başladı. 2019’da İstanbul Havalimanı Projesi’nde Mühendislik Çalışmaları Sorumlusu olarak görev yaptı. Projeyi başarıyla tamamladıktan sonra 2020 yılında Sort Kontrol Müdürü pozisyonuna atandı.

2017 yılında operasyonda verimliliği artıran çalışmasıyla şirkete büyük katkılar sunan Akman, gösterdiği başarılar sebebiyle 2020’de DHL Express Türkiye’nin Avrupa Üst Yönetimi’ne sunduğu “Talent” (yetenek) adaylarından biri oldu. Aynı yıl atandığı Sort Kontrol Müdürlüğü pozisyonunda departmanın ve ekibin kuruluş sürecini üstlendi. Globalde ilk kez kurulan Otomatik Depolama ve Çağırma Sistemi ve Türkiye’de ilk olan mekanik elleçleme sistemlerini, ekibiyle birlikte başarıyla hayata geçirdi.

Akman; performans ve müşteri memnuniyetinin artırılması için gelişim alanlarının belirlenmesinden sorumlu olan Sürekli Geliştirme Departmanı’ndaki görevine 1 Ağustos itibarıyla başlayacak.

Çankaya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü mezunu olan, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde MBA programını tamamlayan Semih Akman, kış sporları tutkunu ve snowboard yapıyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum