Dev TIR garajı icralık oldu

Dev TIR garajı icralık oldu

Nakliye sektörünün duayeni olarak anılan Taner Gürkan’ın sahibi olduğu Gür Uluslararası Nakliye A.Ş.’ye ait TIR garajı icradan satışa çıkarıldı....

Dev TIR garajı icralık oldu

Nakliye sektörünün duayeni olarak anılan Taner Gürkan’ın sahibi olduğu Gür Uluslararası Nakliye A.Ş.’ye ait TIR garajı icradan satışa çıkarıldı. Geçmişi 40 yıla dayanan şirketin İstanbul Bahçelievler 5.5 dönüm üzerindeki garajda aynı zamanda yönetim binası da bulunuyor. Garaj için belirlenen muhammen bedel 13,2 milyon TL.

Bakırköy 18. İcra Müdürlüğü’nün yürüttüğü icra ihalesi 3 Nisan günü yapılacak. İlk ihalede alıcı çıkmaması durumunda icra ihalesi 29 Nisan günü yenilenecek. İcraburada.com isimli sitede yer alan şartnameye göre satışa çıkarılan yerin büyüklüğü 5 bin 514 metrekare. Söz konusu alanda TIR’ların bulunduğu garajın yanı sıra yönetim binası da bulunuyor.

Edinilen bilgiye göre, icradan satışı Beynelminel Kombine Taşımacılık Roro İşletme A.Ş. isimli şirket istedi. Ödenmeyen senetler nedeni ile haciz işleminin başlatıldığı kaydedildi.

İLKLERE İMZA ATTI

Taner Gürkan’ın başında bulunduğu Gür Uluslararası Nakliyat’ın kuruluşu 1976’ya uzanıyor. Nakliye sektörünün duayenleri arasında anılan Gürkan bir dönem de RODER yönetiminde yer aldı. 80’li yıllarda hızlı bir büyüme kaydeden şirket İtalya’nın Trieste kenti ile Mersin arasında Ro-Ro taşımacılığı da yaptı. Gür Nakliyat aynı zamanda Irak'tan tankerler ile nafta nakliyelerini ilk başlatan şirket olarak biliniyor.

Gür Nakliyat, Ege Ro Ro Kombine Taşımacılık ve EGE Global Lojistik A.Ş.’nin kurucu ortakları arasında yer aldı. Ege Ro-Ro firması da bir süre önce içinde girdiği mal darboğazı aşamayarak faaliyetlerini durdurmuştu.

HÜRRİYET

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.