Depo çözümlerinin uzman markalarından Crown 75 yaşında

Depo çözümlerinin uzman markalarından Crown 75 yaşında

Türkiye distribütörlüğünü Temsa İş Makinaları’nın yürüttüğü depo çözümleri uzmanı, dünyanın önde gelen forklift ve depo ekipmanları üreticilerinden Crown kuruluşunun 75. yılını kutluyor.

Sunduğu akıllı depolama teknolojileri ile farklılaşan forklift ve depo ekipmanı markası Crown, 75 yıldır müşteri odaklı yaklaşımıyla büyümesini sürdürüyor. Crown, bugün ABD’nin yanı sıra Çin, Almanya, Avustralya ve Singapur’daki ofislerinden, 16 bini aşkın çalışanı ve 500’ün üzerinde perakende satış noktasıyla dünyanın dört bir köşesindeki 80 ülkeye hizmet veriyor.

Zengin ürün gamında denge ağırlıklı forklift, reach truck, dar alan sipariş toplayıcı, istifleyici, transpalet, çekme makineleri gibi depolarda gereksinim duyulabilecek tüm ekipmanlara yer veren Crown, teknolojinin gücünü tasarımlarına uygulayarak depolama çözümlerinde devrim yaratan çözümlere imza atıyor. Crown depo ekipmanları dayanıklılıklarının yanı sıra, fonksiyonellik ve estetikten taviz vermeyen tasarımları, en son lansmanı gerçekleşen lityum iyon akülü forkliftleri gibi yenilikçi ve öncü ürünler ile öne çıkıyor. Crown’un depo çözümleri arasında operatörün uzaktan kumandalı eldivenle sipariş toplayıcıyı hareket ettirebildiği QuickPick Remote sipariş toplama teknolojisi ya da makinaya rafların kodu verilerek parça numarası girildiğinde Reach Truck asansörünün otomatik olarak rafa ulaşmasını sağlayan Auto Positioning System de sayılabilir. Crown Depo Ekipmanları ayrıca Infolink ve Gena gibi depo ekipmanlarının performansını raporlayan ve analiz eden, böylece daha verimli kullanılmasını sağlayan, kaza veya arıza riskini azaltan etkin filo yönetimi teknolojileri ile de farklılaşıyor.

Ar-ge ve inovasyona büyük önem veren markanın 100'den fazla global tasarım ödülü bulunuyor. Fonksiyonelliği ve estetiği buluşturan Crown, özellikle bakım ve onarım masraflarını azalttığı, uzun yıllar sorunsuz çalıştığı, operatörün konforunu ve verimliliğini arttırdığı için tercih ediliyor.

tim_crown_75yil.jpg

Türkiye’de Crown

2017 yılında imzaladıkları distribütörlük anlaşmasının ardından, “Depolamanın Çözüm Deposu” olan Crown markasının ürün ve hizmetleri, Türkiye’de Temsa İş Makinaları’nın 35 yılı aşan deneyimi ve güvencesiyle sunuluyor. Sadece satış değil bir hizmet şirketi olan Temsa İş Makinaları Crown’ın teknolojik ve fonksiyonel ekipmanlarını bütünsel hizmet yaklaşımıyla sunarak firmaların çözüm ortağı oluyor; satış öncesinde danışmanlık yaparak depoların ihtiyaçlarını doğru analiz ediyor ve maksimum verimliliği sağlayacak depo ekipmanlarını almalarını sağlıyor. Böylece firmalar, hem zamandan hem de maliyetten tasarruf ediyorlar.

Crown ve Temsa İş Makinaları operatörlere yönelik teorik ve pratik eğitimleriyle verimliliği artırırken, ekipmanların daha uzun süre sorun çıkarmadan ve etkin çalışmasını sağlıyor. Yaygın satış sonrası hizmetleriyle daima müşterilerinin yanında yer alan Crown, uygun koşullarda, yetkin bakım ve onarım hizmeti sunuyor. Parçalarının %85’ini kendi fabrikasında üreten Crown’ın ekipmanlarında herhangi bir parça değişikliği gerektiğinde komple değişim yerine tekil değişim yapılabilmesi yüzde 60’a varan maliyet avantajı sağlıyor. Crown, dönemsel kampanyalarıyla ya da kiralama hizmetleriyle müşterilerin bütçesini rahatlatacak çözümler de sunuyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.