Denizci Köleteli, Karayolları’na atandı

Denizci Köleteli, Karayolları’na atandı

25 yıllık denizci Levent Köleteli, Karayolları Genel Müdürlüğü emrine atandı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nda yapılan liman başkanlığı...

25 yıllık denizci Levent Köleteli, Karayolları Genel Müdürlüğü emrine atandı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nda yapılan liman başkanlığı atamaları son hızla devam ediyor. Aliağa Liman Başkanı Levent Köleteli'nin mühendis kadrosu ile Karayolları Genel Müdürlüğü emrine atanması, şaşkınlık yarattı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın talimatı ile yapılan liman başkanlığı atamaları son hızla devam ediyor.

Yapılan atamalar arasında, Aliağa Liman Başkanı Levent Köleteli'nin mühendis kadrosu ile Karayolları Genel Müdürlüğü emrine atanması sektörde şaşkınlıkla karşılanırken, bu atamanın "Denizci Millet, Denizci Ülke" hedefi ile ne kadar yakın olduğumuzun bir göstergesi olarak nitelendi.

25 YILLIK DENİZCİ, KARAYOLLARINA ATANDI

1989 yılında İTÜ Denizcilik Fakültesi mezunu olan Levent Köleteli, Denizcilik Müsteşarlığı Deniz Ulaştırma Genel Müdürlüğü'nde uzun süre çalıştı. İstanbul Üniversitesi'nde Deniz Ulaştırma ve İşletmeciliği konusunda Yüksek Lisans yapan Levent Köleteli, 25 yıldır denizcilik sektöründe hizmet veriyor.

Sırasıyla Bodrum, İzmir, Kocaeli Liman Başkanlığı görevlerinde bulunan Köleteli son 4 yıldır Aliağa Liman Başkanlığı görevini sürdürüyordu.

Recep CANPOLAT - Denizhaber.com.tr

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.