DB Schenker Arkas, yeni merkezine taşındı

DB Schenker Arkas, yeni merkezine taşındı

Türkiye’nin önde gelen lider lojistik servis sağlayıcısı DB Schenker Arkas, 19 Şubat itibarıyla yeni ofisinden hizmet vermeye başladı. DB Schenker Arkas, Premier Kampüs Ofis’teki yeni Genel Merkezine taşındı.

DB Schenker, dünya çapındaki 2,000’i aşkın merkezi ile 130’dan fazla ülkede uluslararası lojistik servis sağlayıcı olarak faaliyet gösteriyor  Türkiye’de ise lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Arkas Holding ile beraber gerçekleştirdiği ortak iştiraki DB Schenker Arkas, 1995’ten beri hizmet vermekte.

20 seneyi aşkın süredir Türkiye’nin lider lojistik çözüm sağlayıcısı olarak hizmet veren DB Schenker Arkas, Zincirlikuyu’da bulunan genel merkezi ile Yeşilköy, İDTM bloklarında bulunan hava kargo iş birimini tek çatı altında birleştirerek 19 Şubat itibariyle Kağıthane Premier Kampüs Ofis’teki yeni adresinden hizmet vermeye devam edecek.

DB Schenker Arkas yönetiminden yapılan açıklamada "Gelişen iş süreçlerimizle beraber ekibimiz de gün geçtikçe büyümektedir.  Buna paralel olarak ekibimizin daha yeni teknolojiler ile daha verimli hizmet vermesine olanak sağlayacak olan yeni genel merkezimiz aynı zamanda standart ofislere göre yaklaşık % 20 oranında enerji verimliliği sağlamaktadır. İş süreçlerinde de hedeflediğimiz ekolojik çözümlerimizi Leed Gold sertifikası ile destekleyen yeni merkezimizde daha az enerji harcayarak doğa dostu bir çalışma ortamı hedeflemekteyiz.

Bu gaye ile tüm iş birimlerimizi birleştirerek daha güçlü ve daha hızlı şekilde durmadan çalışmaya devam ediyoruz!" sözlerine yer verildi.

db-schenker-arkas-premier-kampus-ofis--(1).jpgdb-schenker-arkas-premier-kampus-ofis--(2).jpgdb-schenker-arkas-premier-kampus-ofis--(3).jpgdb-schenker-arkas-premier-kampus-ofis--(4).jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.