DAIFUKU çözümleri İzmirli Mühendislik ile Türkiye’de

DAIFUKU çözümleri İzmirli Mühendislik ile Türkiye’de

Lojistik otomasyonun dünya liderlerinden Japon DAIFUKU, Türkiye temsilcisi olarak İzmirli Mühendislik Lojistik Danışmanlık ve Denetim Şirketi’ni seçti....

Lojistik otomasyonun dünya liderlerinden Japon DAIFUKU, Türkiye temsilcisi olarak İzmirli Mühendislik Lojistik Danışmanlık ve Denetim Şirketi’ni seçti.

Akıllı, tam otomatik depolama, dağıtım merkezleri otomasyonu ve fabrikaların üretim otomasyonları konusunda uzman kuruluşlardan olan İzmirli Mühendislik’in kurucusu ve Genel Müdürü Mehmet Ali İzmirli, “DAIFUKU markasının Türkiye temsilcisi olarak daha mükemmel sistemler kurabilmek ve satış sonrası hizmetlerini verebilmek için çalışmalarımızı hızlandırdık.

DAIFUKU ile Türkiye pazarındaki hedefimiz, gerçekten çok olağanüstü, farklı otomasyon sistemleri kurarak DAIFUKU'nun dünya çapındaki pazar payını ülkemizde de aynı oranlarda yansıtabilmek” diye konuştu.

EN BÜYÜK MULTI- SHUTTLE PROJESİNDE İZMİRLİ MÜHENDİSLİK İMZASI

Firmalarının yaklaşık 25 yıllık forklift-istif makinaları / Sistem makinaları / Depo rafları konularındaki tecrübe birikimiyle 2010 yılında kurulduğunu ifade eden İzmirli, “Şirketimizin kuruluş amacı, önceki sektör birikimlerinin üzerinde daha spesifik bir konu olan lojistik otomasyonudur. Daha geniş bir ifade ile akıllı, tam otomatik depolama,  dağıtım merkezleri otomasyonu, ve fabrikalardaki üretim otomasyonu konularında hizmet veriyoruz.  Bu hizmet ile; daha güvenli, hata oranı çok düşük, çok hızlı, verimli ve düşük işletme maliyetli lojistik sistemlerin kurulumunu sağlamak birinci önceliğimizdir. Kuruluştan itibaren yaptığımız irili ufaklı otomasyon sistemleri içinde en önemlisi Bursa Tofaş Fabrikasında, doğrudan üretimi beslemesi bakımından dünya üzerindeki en büyük Multi- Shuttle projesi tarafımızdan sıfır kaza ve sıfır hata ile kurulmuş ve işletmeye alınmıştır. Sistem, halen başarı ile ve kesintisiz hizmet vermektedir” açıklamasını yaptı.

DAIFUKU çözümleri İzmirli Mühendislik ile Türkiye’de

Dünya devi DAIFUKU  bir tık uzağınızda

İzmirli Mühendislik’in Türkiye temsilciliğini yürüttüğü DAIFUKU, sistem entegrasyonu ve üretiminde dünya lideri bir kuruluş. 1937’de Japonya’da kurulan firmanın yıllık cirosu 2 milyar 320 milyon ABD Doları. Dünya üzerinde 11 ayrı üretim yerine sahip kuruluş, 41 ülkede faaliyet gösteriyor.

Hini Arata Kan, DAIFUKU’nun her an ulaşabileceğiniz daimi fuar ve demo merkezi konumunda 1994 yılından bu yana 300 bin ilgili kişinin ziyaret ettiği sitede DAIFUKU’nun ürettiği bütün çözümleri faal olarak çalışırken görmek mümkün. Hini Arata Kan demo merkezini ziyaret ederek lojistik otomasyon konusunda ufkunuzu genişletip, en son otomatik depolama ve lojistik otomasyonu sistemlerini yerinde görebilirsiniz.

DAIFUKU çözümleri İzmirli Mühendislik ile Türkiye’de

LOJİPORT

 

 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.