Daha dayanıklı Fulda REGIO 3 Serisi tanıtıldı

Daha dayanıklı Fulda REGIO 3 Serisi tanıtıldı

Uzun yol ve zorlu şehir içi uygulamalarına uyumlu. Yüzde 4 daha fazla kilometre sağlayan desen tasarımı. Ön lastikler, çeker lastikler ve treyler lastikler üzerinde Kar Tanesi (3PMSF) işareti

Fulda, REGIO 3 Serisi ticari araç lastiği ürün grubunu tanıttı. Yeni Fulda ürün grubu, REGIOCONTROL 3 (ön aks), REGIOFORCE 3 (çeker aks) ve REGIOTONN 3 (treyler aks) lastiklerinden oluşuyor. Ürün grubunun geliştirilen özellikleri sürüş mesafesi, yakıt verimliliği, yol tutuşu ve çekiş olurken, üç lastik de her türlü hava koşulunda hem uzunyol taşımacılıkta hem de zorlu şehiriçi uygulamalarda maksimum performans için tasarlandı.

REGIO 3 Serisi, yüksek diş derinliği, dayanıklı bir kanal ve blokların yapısı ve yönsüz bir sırt deseni sunuyor. Böylece bu ürün grubu çok yönlü bir hale gelirken, farklı iklim ve taşımacılık tiplerinde çalışmak zorunda olan filolar için ideal seçim haline geliyor. Fulda REGIO 3 Serisi ayrıca, tüm aks konumlarında kış lastikleri yönetmeliklerine uygun Kar Tanesi (3PMSF) işareti taşıyor.

Direksiyonu sürdürülebilirliğe çevirin

REGIOCONTROL 3 ön aks lastikleri, 5 dişli desen tasarımı ve dayanıklı omuz blokları sayesinde omuz aşınmasını azaltıyor. Önceki nesline kıyasla %4 arttırılmış kauçuk hacmi ile daha fazla kilometre performansı sağlıyor. Ürünün kendine özgü sırt deseninde bulunan zikzaklı derin kılcal kanallar yol tutuşu artırıyor. Yine bu lastiklerde artırılmış tonaj (High Load) kapasitesi de bulunuyor. Arttırılmış tonaj kapasitesi EURO 6 araçlar ve elektrikli araçlardaki ilave bileşenler nedeniyle ön aks üzerine daha fazla ağırlık binen yeni nesil kamyonlar için tasarlanmış bir özelliktir.

Çekiş Gücü

REGIOFORCE 3 çeker lastiği de 5 dişli sırt deseni, zikzak kanal tasarımı ve bağlantı tümsekleri ile güçlendirilmiş yarı açık tip omuzlarla sağlamlık sunuyor. Bu inovasyon su tahliyesini artırırken omuz aşınmalarını azaltarak, filoların istediği çekiş ve kilometre performansını sağlıyor. Ayrıca hem REGIOFORCE 3, hem de REGIOCONTROL 3 lastikler kaplama ve diş açma uygulamalarına uyumlu yapılarıyla kullanım ömrünün artmasını ve filoların maliyetinin azalmasını sağlıyor.

Dört mevsim kullanım ve artırılmış tonaj (High Load) kapasitesi

REGIOTONN 3 müşterilerine hem artırılmış tonaj kapasitesi hem de dört mevsim en iyi performans sunan bir treyler lastiğidir. Dört mevsim performansı diş derinliğinin üçte ikisine kadar uzanan derin kılcal kanallarla sağlanıyor. Böylece ürün, kullanım ömrünün sonuna dek stabil bir sırt deseni sunuyor. Fulda'nın yenilikçi tasarımıyla REGIOTONN 3, aynı zamanda daha düşük bir yuvarlanma direnci sunarak yakıt verimliliğine katkıda bulunuyor.

Fulda REGIO 3 Serisi her türlü yol koşuluna uygun, çok yönlü çözüm arayan filoların ihtiyaçlarına yanıt veren, güvenilir bir markadan beklenen kalitenin karşılığını veren bir ürün grubudur.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.